logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorSPORT VISION
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat SPORT VISION

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la SPORT VISION

Sport Vision este un retailer român de articole și echipamente sportive. Compania are peste 500 de angajați și peste 50 de filiale în regiune. Sediul central al Sport Vision se află în Belgrad, Serbia.

Întrebări frecvente despre SPORT VISION

Istoricul SPORT VISION: despre SPORT VISION?
close

Compania Sport Vision a fost înființată în 1996, având ca principale activități comerțul cu amănuntul și cu ridicata în industria sportului. În următorii ani, compania și-a extins prezența și operațiunile în peste 10 țări din regiune, inclusiv în Serbia, Bosnia și Herțegovina, România, Bulgaria, Grecia, Republica Cehă și Slovacia.

Ce mărci pot găsi la SPORT VISION?
close

Compania comercializează o selecție de mărci care include Adidas, New Balance, Asics, Puma și Nike, printre altele.

Cum să economisiți bani la SPORT VISION?
close

Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu Sport Vision. Sport Vision se asigură în mod constant că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor. Puteți verifica ofertele săptămânale curente Sport Vision disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră. De asemenea, nu uitați că puteți economisi până la 27% din articolele selectate în timpul vânzărilor sezoniere. Sau puteți naviga prin secțiunea lor de desfacere pentru a găsi produsele lor la cel mai mic preț.

Întâlniți competitorii SPORT VISION
close

Sport Vision concurează în mare parte cu alte magazine și companii similare care operează de asemenea în România. Unele dintre magazinele cu care concurează Sport Vision includ Intersport, Decathlon, Sport Guru, Martes Sport, Martes Sport, Shop Sport, Trisport Concept Store și Hervis.

SPORT VISION este deschis în prezent?
close

Unele dintre punctele de vânzare ale Sport Vision sunt deschise șapte zile pe săptămână, de luni până duminică, de la 10.00 la 22.00.

Câte magazine SPORT VISION sunt în toată țara?
close

Puteți găsi aproximativ 34 de puncte de vânzare Sport Vision în România. Unele dintre acestea sunt situate în București, Alba Iulia, Cernica, Roman, Piatra-Neamț și Târgoviște, printre alte regiuni.

Cum să cumpărați produse SPORT VISION online
close

Răsfoiți site-ul Sport Vision și creați-vă propriul cont în magazinul lor online. În calitate de utilizator înregistrat, puteți începe să adăugați articole în coșul de cumpărături, precum și să vă urmăriți comenzile și să vă selectați produsele preferate. În plus, puteți avea acces la livrare gratuită la comenzi de peste 200 LEI.

SPORT VISION beneficii exclusive
close

Clienții Sport Vision pot beneficia de multe beneficii exclusive cu magazinul. Abonează-te la buletinul informativ Sport Vision și nu rata ofertele avantajoase și ultimele noutăți. Fii prima persoană care primește cele mai noi oferte de reduceri Sport Vision direct în căsuța ta de e-mail.

Informații financiare relevante despre {{store}}
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.