logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorINTERSPORT
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat INTERSPORT

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la INTERSPORT

Intersport este un retailer internațional de produse sportive și îmbrăcăminte sport cu sediul în Ostermundigen, Elveția. În prezent compania are 6000 de magazine în 57 de țări în toata lumea.

Întrebări frecvente despre INTERSPORT

Cum să economisiți bani la INTERSPORT?

Clienții au la dispoziție diferite modalități de a economisi bani cu Intersport. Verificați reducerile și promoțiile lor de sezon și obțineți o reducere de până la 50% la următoarea achiziție. Magazinul oferă transport gratuit la comenzi de peste 200 lei.

Reduceri oferite de INTERSPORT

Găsiți cele mai recente oferte și promoții Intersport numai cu Cataloge 365 și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să le aleagă. La Intersport puteți cumpăra cu ușurință și confortabil îmbrăcăminte și articole sportive pentru femei, bărbați și copii din magazin sau online, fără a ieși din casă. Intersport este aici pentru dumneavoastră, oriunde faceți sport. Întotdeauna în slujba clienților săi, Intersport va avea tot ce căutați. Nu mai așteptați și obțineți cele mai recente reduceri și oferte de laIntersport cu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.intersport.ro/

Istoricul INTERSPORT: despre INTERSPORT?

Povestea companiei Intersport a început în 1924 ca o companie specializată în echipament pentru cercetași cunoscută sub numele de La Hutte. În următorii câțiva ani, compania a continuat să crească și să răspândească tipurile sale de echipamente către publicul larg. Cum popularitatea sporturilor a crescut în anii ’60, 10 retaileri nationali de sport s-au întâlnit la Berna, Elveția pentru a fonda compania. Intersport s-a extins pe întreaga planetă și este activă în prezent în peste 40 de state, incluzând România, unde sunt 32 de magazine funcționale. Astăzi, compania a devenit unul dintre cele mai mari grupuri de retaileri de produse sport din lume.

Ce mărci pot găsi la INTERSPORT?

Compania vinde și distribuie o selecție largă de branduri precum Nike, Adidas, ASICS, Puma, New Balance, Sherrin, Brooks, Champion, Reebok, and Gray-Nicolls, printre mulți alții. Intersport comercializează de asemenea propriile mărci cum ar fi DYNATOUR, McKINLEY și TECNOpro.

Va avea INTERSPORT oferte de Black Friday?

Intersport oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii INTERSPORT

Intersport concurează în mare parte cu magazine de profil care funcționează în regiune precum DECATHLON, Hervis, Nike, Shop Sport, MMSPORT, Sport Loft și Sport Guru.

INTERSPORT beneficii exclusive

Clienții companiei Intersport pot profita de numeroase beneficii cu magazinul. Aceștia se pot abona la buletinul informativ pentru a fi primii care află noutățile și ofertele.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.