logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorBUZZ
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat BUZZ

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la BUZZ

Cu o prezență de 10 ani pe piața românească, Buzz este un retailer de încălțăminte și îmbrăcăminte sport cu accent pe stilul de viață urban. Sediul central al companiei se află în Belgrad, Serbia.

Întrebări frecvente despre BUZZ

Cum să economisiți bani la BUZZ?

Să economisești bani cu Buzz este ușor dacă profiți de ofertele și promoțiile publicate pe site-ul oficial și pe rețelele de socializare. La secțiunea "Outlet" din magazinul online al Buzz, veți găsi produse selectate la prețuri speciale. De asemenea, puteți vizita Cataloge 365pentru a găsi cele mai recente cataloage Buzz și pentru a nu rata nicio ofertă.

Reduceri oferite de BUZZ

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Istoricul BUZZ: despre BUZZ?

Buzz este o subsidiară a Sport Vision, o companie lider în retailul de echipamente sportive în regiunea Balcanilor, fondată în 1996. În 2015, grupul Sport Vision a debarcat în România, iar în prezent operează prin 560 de magazine în 13 țări.

Buzz este un concept store conceput pentru iubitorii de încălțăminte sportivă și pentru pasionații de cultura sneaker în căutarea celor mai populare modele ale unor branduri locale și internaționale renumite. Buzz își selectează cu atenție colecțiile urmărind tendințele globale și cu scopul de a promova cultura urbană.

BUZZ este deschis în prezent?

Magazinele Buzz sunt deschise de luni până duminică între orele 10:00 și 22:00. Cu toate acestea, unele sucursale pot avea ore de funcționare diferite în funcție de locația lor. Puteți verifica site-ul oficial al Buzz pentru a afla mai multe informații despre un magazin din apropierea dumneavoastră.

Cum să cumpărați produse BUZZ online

Cumpărați prin magazinul online oficial Buzz și primiți produsele acasă în 3-7 zile lucrătoare sau alegeți Click&Collect pentru a vă ridica comanda dintr-un magazin fizic. Livrarea gratuită este disponibilă pentru comenzi mai mari de 300 RON. Metodele de plată includ plata în numerar la livrare și toate cardurile Visa și Mastercard prin Easybox sau FANbox.

Ce mărci pot găsi la BUZZ?

Buzz vinde produse de la mărci cunoscute precum Nike, Adidas, New Balance, Converse, Puma, Puma, Asics, Vans, Vans, Reebok, Ellesse, Franklin Marshall, New Era, Timberland, Crep, Sprayground, Crocs, Stance și Moon Boot, printre multe altele.

Întâlniți competitorii BUZZ

Buzz concurează în România cu alți comercianți cu amănuntul de încălțăminte și îmbrăcăminte sportivă precum Foot Locker, Office Shoes, RapCity, ePantofi, Balazs Kicks și FlexDog, printre mulți alții.

Câte magazine BUZZ sunt în toată țara?

Buzz operează în România prin intermediul a peste 20 de magazine situate în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Ploiești, Oradea, Galați, Bacău, Târgu Mureș, Sibiu și Craiova.

BUZZ beneficii exclusive

Clienții se pot bucura de beneficii deosebite dacă se abonează la buletinul informativ Buzz și primesc un cadou de bun venit. De asemenea, se pot înscrie în Sport&Bonus, programul de loialitate al Buzz pentru a începe să adune puncte și a accesa campanii exclusive și vouchere de reduceri.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.