homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorHERVIS
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat HERVIS

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la HERVIS

Hervis este o companie multicanal care aparține grupului austriac Spar și este activă în domeniul comerțului cu amănuntul de produse sportive în Europa.

Ce tip de produse pot găsi la HERVIS?

Hervis comercializează o gamă largă de produse, de la îmbrăcăminte, încălțăminte până la echipament sportiv, acoperind sporturi precum alergare, fitness, ciclism, drumeții, camping, schi alpin și multe altele. Magazinul vinde articole atât pentru adulți, cât și pentru copii.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre HERVIS

Istoricul HERVIS: despre HERVIS?
Open

IstoriaHervis datează din anul 1972, când grupul austriac Spar (o companie de vânzare cu amănuntul din Europa Centrală, fondată în 1954) a preluat magazinele germane de modă HERman VISser, iar un an mai târziu a adăugat la gama respectivă articole sportive.

În anii 1980, Hervis a devenit un pionier pe piață, specializându-se în vânzarea de articole sportive, de agrement și de modă.

De-a lungul anilor, compania a crescut și s-a extins, nu numai prin cele 94 de sucursale din Austria, ci și la nivel internațional, cu 116 magazine în Slovenia, Ungaria, Cehia, Germania, Croația și România, operațiunile în această țară începând în anul 2007.

Ce mărci pot găsi la HERVIS?
Open

Hervis oferă produse de marcă proprie, cum ar fi Kilimanjaro, Benger, Cygnus, Snoxx, X-Fact și Denali. Hervis colaborează, de asemenea, cu unele dintre cele mai bune și mai recunoscute mărci de pe piață, cum sunt Adidas, Nike, Under Armour, Asics, Kettler, Reebok, KTM, Focus, Scirocco, Atomic, Head, Salomon, Fischer și multe altele.

Cum să economisiți bani la HERVIS?
Open

Hervis oferă clienților o serie de opțiuni pentru ca aceștia să economisească bani. Printre acestea se numără ofertele și promoțiile valabile pentru o anumită perioadă de timp, posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă, precum și posibilitatea de a te abona la newsletter-ul companiei și de a primi noutățile pe e-mail.

Întâlniți competitorii HERVIS
Open

Principalele companii cu care Hervis concurează în România sunt Intersport, Decathlon, Nike, New Balance și Puma.

HERVIS beneficii exclusive
Open

Hervis este locul ideal pentru a cumpăra cele mai bune produse din industria sportivă, acestea fiind de calitate superioară și oferind mărci proprii. Compania nu numai că oferă o gamă largă de articole care se potrivesc oricărei vârste și oricărui sport, dar are și o serie de avantaje care îți oferă acces la avantaje incredibile.

Va avea HERVIS oferte de Black Friday?
Open

Hervis oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de HERVIS
Open

Cataloge 365 are cele mai bune oferte și promoții de la Harvis. Descoperă aici un număr nesfârșit de posibilități de a obține instrumente importante de economisire la următoarea ta achiziție. Harvis oferă o gamă largă de articole sportive la prețuri uimitoare. Nu pierde timpul și bucură-te de toate avantajele oferite de Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.hervis.ro/shop/

RECLAMĂ
RECLAMĂ