logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorADIDAS

Ultimele oferte de neratat ADIDAS

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ADIDAS

Adidas este o corporație germană de îmbrăcăminte și încălțăminte sportivă. Sediul său principal este în Herzogenaurach, Bavaria, Germania. Compania are peste 50.000 de angajați în întreaga lume.

Întrebări frecvente despre ADIDAS

Cum să economisiți bani la ADIDAS?

Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu Adidas. Adidas se asigură în mod constant că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor. Puteți verifica ofertele săptămânale curente ale Adidas disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră.

Reduceri oferite de ADIDAS

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, h,aine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Istoricul ADIDAS: despre ADIDAS?

Compania a fost fondată inițial de Adolf "Adi" Dassler, care a fabricat pantofi sport în Herzogenaurach, Germania, după întoarcerea sa din Primul Război Mondial. La scurt timp, afacerile au avut succes, iar compania a început să vândă 200.000 de perechi de pantofi în fiecare an înainte de cel de-al Doilea Război Mondial. În deceniile următoare, Adidas s-a extins cu succes în toată lumea, ajungând în țări precum România. Astăzi, Adidas a devenit cel mai mare producător de îmbrăcăminte sportivă din Europa.

ADIDAS este deschis în prezent?

Unele dintre punctele de vânzare Adidas sunt deschise de luni până vineri între orele 10:00 și 22:00, iar sâmbătă, majoritatea magazinelor sunt disponibile între orele 10:00 și 20:00. Duminică, unele puncte de vânzare nu sunt deschise.

Cum să cumpărați produse ADIDAS online

Navigați pe site-ul Adidas și înregistrați-vă contul. Cu contul înregistrat, puteți începe să vă selectați produsele preferate și să vă urmăriți comenzile.

Ce mărci pot găsi la ADIDAS?

La Adidas, clienții vor găsi doar produse de marcă proprie. Adidas proiectează, produce, distribuie și vinde propriile colecții și articole. Răsfoiți o mare varietate de stiluri și scopuri în funcție de ceea ce căutați.

Întâlniți competitorii ADIDAS

Adidas concurează cu alte site-uri și companii similare care operează și în România. Unele dintre acestea includ Shop Sport, Intersport, MMSPORT, Hervis Sports, Sport Loft și Sport Guru.

Câte magazine ADIDAS sunt în toată țara?

Puteți găsi în jur de 19 puncte de vânzare Adidas pe întreg teritoriul României. Unele dintre acestea se află în București, Brașov, Alba iulia, Reghin, Ploiești, Baia Mare, Cluj-Napoca și Constanța, printre alte orașe.

ADIDAS beneficii exclusive


Clienții Adidas pot beneficia de multe beneficii exclusive cu magazinul. Nu ratați niciuna dintre ofertele lor și abonați-vă la newsletter-ul Adidas. Intrați în contact cu Adidas și primiți cele mai bune oferte și promoții speciale prin intermediul listei lor de corespondență exclusive.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la ADIDAS

Cele mai bune oferte pentru a economisi la ADIDAS

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Sport? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 8 Sport magazine din Romania, inclusiv ADIDAS și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.