logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorDECATHLON
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat DECATHLON

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DECATHLON

Decathlon este un lanț francez de magazine cu amănuntul, deținut de grupul Mulliez, care proiectează, produce, vinde și distribuie echipamente sportive.

Întrebări frecvente despre DECATHLON

Cum să economisiți bani la DECATHLON?

Decathlon oferă clienților săi posibilitatea de a economisi bani în mod principal prin intermediul secțiunii "reduceri", unde puteți vedea produse selectate la prețuri reduse. În plus, au programul de loialitate Decathlon, prin care oferă beneficii incredibile.

Reduceri oferite de DECATHLON

Cataloge 365 are toate ofertele și promoțiile la Decathlon. Descoperiți cele mai bune reduceri oferite de ei și profitați de oportunitățile semnificative de economisire pe care le puteți obține datorită Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.decathlon.ro/

Istoricul DECATHLON: despre DECATHLON?

Începuturile Decatlonului au avut loc în 1976 la Englos, în Franța. Totul a început atunci când șapte entuziaști și antreprenori din domeniul sportului s-au întâlnit într-o parcare cu scopul de a inova în fabricarea și vânzarea de produse sportive. În același an, în orașul Lille, Michel Leclercq a deschis primul magazin al companiei.

De atunci, Decathlon a crescut și a devenit unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din lume, cu peste 1.600 de magazine în 52 de țări din întreaga lume.

Interesant este faptul că firma își împarte producția în diferite regiuni geografice, inclusiv în Europa, mai exact în România, unde produce produse sub marcă proprie pentru drumeții, trekking, alpinism și ciclism. Pentru ciclism, ei asamblează și biciclete, iar unele dintre componentele folosite sunt produse la nivel local.

Ce mărci pot găsi la DECATHLON?

Decathlon oferă produse de marcă proprie, fiecare brand concentrându-se pe un anumit grup de sporturi. Puteți vedea Allsix (Volei), Aptonia (Nutriție și îngrijire personală), Artengo (Tenis), Atorka (Handbal), Quechua (Drumeții – Excursie la munte), Made in Romania (producție românească pentru drumeții, trekking, alpinism și ciclism), și multe altele.

Va avea DECATHLON oferte de Black Friday?

Decathlon oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii DECATHLON

Unele dintre principalele companii cu care Decathlon concurează în România sunt Hervis, Nike,Intersport, New Balance, Puma și Adidas, printre altele.

DECATHLON beneficii exclusive

Decathlon este magazinul ideal pentru a găsi tot ceea ce este legat de sport. Produsele sale sunt de marcă proprie și sunt în concordanță cu prețul și calitatea. În plus, oferă beneficii exclusive la momentul achiziției.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.