logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorNIKE

NIKE catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la NIKE

Nike este una dintre cele mai populare mărci de încălțăminte și îmbrăcăminte sportivă din lume. Modelele sale care inovează permanent o plasează printre mărcile care stabilesc tendințele globale în materie de modă sportivă. În România există 8 magazine Nike în orașele București, Constanța, Times War, Kronstadt, Klausenburg și Brăila.

Întrebări frecvente despre NIKE

Cum să economisiți bani la NIKE?

Vânzările de lichidare Nike sunt cele mai căutate dintre toate. Odată ce sezonul de vârf s-a încheiat, sosesc reducerile și ofertele care nu pot fi ratate. În magazinele lor poți găsi produse cu reduceri de până la 50%.

Reduceri oferite de NIKE

Unde să cauți reduceri și oferte Nike? Pe site-ul Cataloge 365 avem cele mai bune promoții pentru a-ți reînnoi garderoba fără a cheltui prea mult.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.nike.com/ro/

Istoricul NIKE: despre NIKE?

Compania a fost creată în anul 1964, când marca Blue Ribbon Sports a fost creată de antrenorul de atletism Bill Bowermann și de un absolvent al Universității din Oregon, Phil Knight. Primul magazin de pantofi sport a fost deschis în 1966, iar marca Nike propriu-zisă a fost înființată în anul 1972. Calitatea produselor sale și un parteneriat puternic cu mari sportivi, precum Michael Jordan, au catapultat-o în vârful pieței. În prezent, are peste 1.000 de magazine în întreaga lume.

Ce mărci pot găsi la NIKE?

Nike este o companie care oferă numai produse fabricate în interiorul companiei. Calitatea hainelor și varietatea modelelor reprezintă principala sa armă de seducție. Nike oferă colecții tradiționale și noi, cum ar fi Air Max, FlyEase, Joyride, Air Jordan, React, Pegasus, Blazer.

Va avea NIKE oferte de Black Friday?

Nike oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii NIKE

Nike este unul dintre cele mai importante branduri care comercializează pantofi și îmbrăcăminte sport. Pe lângă Nike, există și alte companii precum Adidas, Puma, New Balance, Fila, Asics și Reebok. În plus, Nike concurează cu o serie de alte branduri de îmbrăcăminte și încălțăminte sport și urbană cu vânzare directă, inclusiv Epantofi, Sportisimo, Sportvision, Buzz Sneakers, Intersport,Hervis, Decathlon,Sizeer și Originals.

NIKE beneficii exclusive

Vrei să afli înaintea tuturor despre oferte și promoții? Nu uita să te abonezi la buletinul informativ Nike pentru a primi cele mai noi știri, lansări și avantaje unice pentru membrii comunității.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la NIKE

Cele mai bune oferte pentru a economisi la NIKE

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Sport? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 8 Sport magazine din Romania, inclusiv NIKE și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.