RECLAMĂ

NIKE ofertele săptămânale

NIKE ultimele oferte de neratat
NIKE ultimele oferte de neratat

Ultimele oferte de neratat NIKE

NIKE logo
Catalog NIKE

Catalog NIKE

Catalog 2022
Deschideți broșura
NIKE logo
Catalog NIKE

Catalog NIKE

Catalog 2022
Deschideți broșura
NIKE logo
Catalog NIKE

Catalog NIKE

Catalog 2022
Deschideți broșura
NIKE logo
Catalog NIKE

Catalog NIKE

Catalog 2022
Deschideți broșura
RECLAMĂ

Alte Sport mărci

DECATHLON
DECATHLON
HERVIS
HERVIS
INTERSPORT
INTERSPORT
DECATHLON
DECATHLON
HERVIS
HERVIS
INTERSPORT
INTERSPORT

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la NIKE

Nike este una dintre cele mai populare mărci de încălțăminte și îmbrăcăminte sportivă din lume. Modelele sale care inovează permanent o plasează printre mărcile care stabilesc tendințele globale în materie de modă sportivă. În România există 8 magazine Nike în orașele București, Constanța, Times War, Kronstadt, Klausenburg și Brăila.

Întrebări frecvente despre NIKE

Istoricul NIKE: despre NIKE?
Open

Compania a fost creată în anul 1964, când marca Blue Ribbon Sports a fost creată de antrenorul de atletism Bill Bowermann și de un absolvent al Universității din Oregon, Phil Knight. Primul magazin de pantofi sport a fost deschis în 1966, iar marca Nike propriu-zisă a fost înființată în anul 1972. Calitatea produselor sale și un parteneriat puternic cu mari sportivi, precum Michael Jordan, au catapultat-o în vârful pieței. În prezent, are peste 1.000 de magazine în întreaga lume.

Ce tip de produse pot găsi la NIKE?
Open

În magazinele Nike poți găsi pantofi sport urbani, pantofi de alergare și pantofi pentru orice sport pe care ți-l poți imagina. De asemenea, se vând hanorace, tricouri, bluze și legging. De asemenea, se comercializează pantaloni, bermude, pantaloni scurți, geci, fuste, rochii și sutiene sport. Nike vinde, de asemenea, accesorii și echipamente, rucsacuri, genți, șepci și mingi.

Ce mărci pot găsi la NIKE?
Open

Nike este o companie care oferă numai produse fabricate în interiorul companiei. Calitatea hainelor și varietatea modelelor reprezintă principala sa armă de seducție. Nike oferă colecții tradiționale și noi, cum ar fi Air Max, FlyEase, Joyride, Air Jordan, React, Pegasus, Blazer.

Cum să economisiți bani la NIKE?
Open

Vânzările de lichidare Nike sunt cele mai căutate dintre toate. Odată ce sezonul de vârf s-a încheiat, sosesc reducerile și ofertele care nu pot fi ratate. În magazinele lor poți găsi produse cu reduceri de până la 50%.

Întâlniți competitorii NIKE
Open

Nike este unul dintre cele mai importante branduri care comercializează pantofi și îmbrăcăminte sport. Pe lângă Nike, există și alte companii precum Adidas, Puma, New Balance, Fila, Asics și Reebok. În plus, Nike concurează cu o serie de alte branduri de îmbrăcăminte și încălțăminte sport și urbană cu vânzare directă, inclusiv Epantofi, Sportisimo, Sportvision, Buzz Sneakers, Intersport, Sizeer și Originals.

NIKE beneficii exclusive
Open

Vrei să afli înaintea tuturor despre oferte și promoții? Nu uita să te abonezi la buletinul informativ Nike pentru a primi cele mai noi știri, lansări și avantaje unice pentru membrii comunității.

Reduceri oferite de NIKE
Open

Unde să cauți reduceri și oferte Nike? Pe site-ul Cataloge 365 avem cele mai bune promoții pentru a-ți reînnoi garderoba fără a cheltui prea mult.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.nike.com/ro/

RECLAMĂ