logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat OVS

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la OVS

OVS este o marcă de top de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii pe piața europeană. Stilul său italienesc, avangardist și cu propuneri diverse, este unul dintre cele mai căutate în domeniul vestimentar. În România, compania deține 2 magazine OVS Kids în București și Brașov, axate pe vânzarea de îmbrăcăminte pentru copii cu vârste cuprinse între 0 și 15 ani.

Întrebări frecvente despre OVS

Cum să economisiți bani la OVS?

OVS este garanția prețurilor bune. În magazinele sale fizice și digitale vei găsi întotdeauna produse la vânzare cu reduceri de peste 40%. De asemenea, nu uita să profiți de codurile promoționale pe care marca le lansează pentru a continua să economisești.

Reduceri oferite de OVS

Vrei să economisești ușor și simplu la OVS? Consultă broșurile noastre pe site-ul *Cataloge 365* și beneficiază de cele mai remarcabile promoții și cele mai bune reduceri pentru a-ți reînnoi garderoba.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.ovsfashion.com/

Istoricul OVS: despre OVS?

OVS a fost fondat în Italia, în anul 1972. Compania Coin SPA a decis să deschidă un nou brand de îmbrăcăminte tânără și relaxată, cu magazine care să ofere și produse pentru casă. După ce a câștigat piața italiană, în decursul anilor, OVSs-a extins în întreaga lume, ajungând în 35 de țări. În România, magazinele sale au fost deschise în anul 2018 și de atunci au avut foarte mare succes.

Ce mărci pot găsi la OVS?

La OVS nu găsești doar produse de fabricație proprie, ci și alte mărci precum Piombo, GAP, Talley Weijl și Everlast. Magazinul comercializează și produse Baby Angel, Grand&Hills, Easták, Converse, Hybrid, Chicco, Geographical Norway și Mya. În domeniul cosmeticelor există mărci precum Shaka, Makeup Revolution, Skin Proud și Sigma.

Va avea OVS oferte de Black Friday?

OVS oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii OVS

OVS este garanția prețurilor bune. În magazinele sale fizice și digitale vei găsi întotdeauna produse la vânzare cu reduceri de peste 40%. De asemenea, nu uita să profiți de codurile promoționale pe care marca le lansează pentru a continua să economisești.

OVS beneficii exclusive

Obținerea cardului OVS este o altă opțiune excelentă pentru a economisi. Când te abonezi, primești un voucher de bun venit cu reducere, 20% reducere în săptămâna în care îți sărbătorești ziua de naștere și mai multe avantaje prin acumularea de puncte la cumpărături.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.