logo

Ultimele oferte de neratat PPT

În prezent nu sunt oferte de la PPT

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la PPT

PPT este un lanț de magazine românesc specializat în îmbrăcăminte și accesorii. Sediul central al companiei se află în prezent în București, România. PPT are mai mult de 100 de filiale în întreaga țară.

Întrebări frecvente despre PPT

Cum să economisiți bani la PPT?


Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu PPT. PPT se asigură în mod constant că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor. Puteți verifica ofertele săptămânale curente ale PPT disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră.

Reduceri oferite de PPT

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, h,aine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Istoricul PPT: despre PPT?

Compania PPT a fost înființată pentru prima dată în 2006 în România. Din 2013, PPT s-a extins dincolo de granițele sale inițiale și a ajuns și în alte teritorii, cum ar fi Moldova. În prezent, PPT operează cu succes mai multe sucursale în toată România datorită rețelei de magazine din țară.

PPT este deschis în prezent?

Unele dintre punctele de vânzare ale PPT sunt deschise șapte zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 8.00 la 17.00, iar sâmbăta de la 7.00 la 15.00. Duminica, unele puncte de vânzare sunt disponibile de la 7.00 la 14.00.

Cum să cumpărați produse PPT online

Navigați pe site-ul **PPT** și înregistrați-vă contul. Cu contul înregistrat, puteți începe să vă selectați produsele preferate în lista de dorințe și să vă urmăriți comenzile. De asemenea, nu uitați că **PPT** oferă opțiuni de livrare și expediere.

Ce mărci pot găsi la PPT?

PPT vinde și distribuie o selecție de produse de marcă proprie sub marca privată PPT.

Întâlniți competitorii PPT

PPT concurează cu alte site-uri și companii similare care operează de asemenea în România. Unele dintre aceste magazine includ Mango, Milano 64, Mathilde, Entrance Store și The Room Showroom.

Câte magazine PPT sunt în toată țara?

Există aproximativ 128 de puncte de vânzare PPT în toată România. Puteți vizita unele dintre sucursalele lor situate în București, Aiud, Arad, Borșa, Craiova, Domnești, Constanța, Bistrița, Cluj-Napoca, Brașov, Caracal și București, printre alte oraș

PPT beneficii exclusive


Clienții PPT pot profita de multe beneficii exclusive cu magazinul. Nu ratați niciuna dintre ofertele lor și abonați-vă la buletinul informativ PPT. Intrați în contact cu PPT și primiți cele mai bune oferte și promoții speciale prin intermediul listei lor de corespondență exclusive.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la PPT

Cele mai bune oferte pentru a economisi la PPT

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Modă? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 31 Modă magazine din Romania, inclusiv PPT și multe altele.

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.