logo
homeIcon
  1. separatoralții
  2. separatorGERMAG

GERMAG catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la GERMAG

SC Germag Trend SRL este o firmă dedicată importului în România de produse de la partenerii săi din Germania și Olanda. Acestea includ aparate de uz casnic, îmbrăcăminte, electronice, jucării, încălțăminte, detergenți și multe altele.

Întrebări frecvente despre GERMAG

Cum să economisiți bani la GERMAG?

Germag oferă clienților săi posibilitatea de a economisi bani prin intermediul promoțiilor care includ reduceri semnificative la produsele selectate, precum și cele valabile zilnic. În plus, are o secțiune unde vinde articole la prețul maxim de 9 lei.

Reduceri oferite de GERMAG

Cataloge 365 are cele mai noi promoții de la Germag. Verifică aici diferitele avantaje pe care le oferă compania și fă din achiziția ta cel mai bun moment. Germag vinde o gamă largă de produse importate la prețuri foarte accesibile. Nu mai aștepta și accesează avantajele exclusive de pe site-ul Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.germag.ro/

Istoricul GERMAG: despre GERMAG?

SC Germag Trend SRL, cunoscută anterior sub numele de Eurotechnik Media, și-a început activitatea comercială pe piața germană și olandeză. Începând cu anul 2004, compania este prezentă în România pentru a importa în țară și a distribui cu ridicata și cu amănuntul produse din Germania și Olanda.

De-a lungul anilor, au avut loc mai multe evenimente, de exemplu, în anul 2008, începerea programului de franciză pentru a fi mai aproape de clienții săi, iar în 2015, lansarea site-ului oficial al mărcii.

În prezent, Germag are 10 magazine proprii în București, două francize în Pitești și Buzău, având ca parteneri magazine de pe întreg teritoriul României, precum și distribuitori în mai multe orașe importante din țară.

Ce mărci pot găsi la GERMAG?

Germag vinde produse de la diferite mărci, dar, în principal, începând din anul 2008, este importator exclusiv al mărcii Bjornson de îmbrăcăminte scandinavă. De asemenea, comercializează și altele, cum sunt Dunlop, XBC, Westinghouse, SoundLogic, Wenger și multe altele.

Va avea GERMAG oferte de Black Friday?

Germag oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii GERMAG

Principalele companii cu care Germag concurează în România sunt Flanco, Altex, iHunt și Vitacom, printre altele.

GERMAG beneficii exclusive

Germag este cea mai bună alegere atunci când vine vorba de achiziționarea unor articole pentru casă și personale. Compania oferă produse importate de înaltă calitate, mărci de top și avantaje incredibile la cumpărături.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la GERMAG

Cele mai bune oferte pentru a economisi la GERMAG

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Alții? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 13 Alții magazine din Romania, inclusiv GERMAG și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.