logo
homeIcon
  1. separatorCosmetice
  2. separatorDR.MAX
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat DR.MAX

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DR.MAX

Dr.Max este principalul lanț de farmacii din Europa Centrală. Dr.Max este prezent în 8 țări europene, inclusiv în România. Sediul central al companiei se află în Praga, Republica Cehă.

Întrebări frecvente despre DR.MAX

Istoricul DR.MAX: despre DR.MAX?
close

Dr.Max este o filială a grupului de investiții Penta, o companie fondată în 1994 în Slovacia. Primul magazin Dr.Max a fost deschis în Republica Cehă în 2001. În prezent, Dr.Max operează prin intermediul a peste 3.000 de farmacii din 8 țări din Europa Centrală și are peste 20.000 de angajați.

În România, Dr.Max este prezent în peste 900 de farmacii, oferind acces la o gamă largă de medicamente și servicii farmaceutice. Dr.Max promite accesibilitate, calitate și profesionalism la prețuri speciale.

Ce mărci pot găsi la DR.MAX?
close

Dr.Max comercializează produse de la mărci cunoscute precum Centrum, Aptamil, Nuxe, Avène, La Roche Posay, Vichy, Biopharm, Carefree, Dove, Garnier, Klorane, Novartis și Oral-B, printre multe altele. De asemenea, Dr.Max își dezvoltă propria marcă cu peste 450 de produse, inclusiv medicamente cu prescripție medicală, medicamente fără prescripție medicală, suplimente alimentare, dispozitive medicale, produse parafarmaceutice și cosmetice.

Cum să economisiți bani la DR.MAX?
close

Să economisești bani cu Dr.Max este ușor dacă profiți de ofertele și promoțiile publicate pe site-ul oficial și pe rețelele de socializare. De asemenea, puteți vizita Cataloge365 pentru a găsi cele mai recente cataloage Dr.Max și pentru a nu rata nicio ofertă.

Întâlniți competitorii DR.MAX
close

Dr.Max concurează în România cu alte farmacii precum Farmacia Tei, Farmacii Catena, Mattca, HelpNet și Professional Farmaline, printre multe altele.

DR.MAX este deschis în prezent?
close

Magazinele Dr.Max sunt deschise de luni până duminică între orele 8.00 și 20.00. Cu toate acestea, unele sucursale pot avea ore de funcționare diferite în funcție de locația lor. Puteți verifica site-ul oficial Dr.Max pentru a afla mai multe informații despre un magazin din apropierea dumneavoastră.

Câte magazine DR.MAX sunt în toată țara?
close

Dr.Max operează în România prin intermediul a 900 de magazine situate în toate orașele principale, cum ar fi București, Ploiești, Buzău, Pitești, Slatina și Brașov, printre multe altele.

Cum să cumpărați produse DR.MAX online
close

Cumpărați prin intermediul magazinului online oficial Dr.Max și primiți produsele acasă sau alegeți opțiunea Click & Collect și ridicați gratuit comanda dintr-un magazin. Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

DR.MAX beneficii exclusive
close

Clienții se pot bucura de avantaje deosebite înregistrându-se în programul de fidelizare Dr.Max. Fiecare pacient poate beneficia lunar de prețuri speciale, 5% reducere la orice produs, cu excepția medicamentelor, și are acces la vouchere de reducere din revista Dr. Max Health Magazine.

Reduceri oferite de DR.MAX
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.