logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorKENVELO

KENVELO catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la KENVELO

În România, Kenvelo este reprezentat de compania multibrand Montecristo. Începuturile brandului Kenvelo au fost marcate de linia de denim, în prezent deține și dezvoltă colecții de îmbrăcăminte sport, comercializând, de asemenea, tricouri, pulovere, bluze și accesorii.

Întrebări frecvente despre KENVELO

Cum să economisiți bani la KENVELO?

Dacă doriți să economisiți bani, puteți vizita site-ul Kenvelo și să navigați în secțiunea de vânzări. De asemenea, nu uitați să vizitați Cataloge365 pentru a găsi cele mai recente cataloage Kenvelo pentru a vă bucura de cele mai bune promoții pentru a economisi la tot ceea ce aveți nevoie.

Reduceri oferite de KENVELO

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Istoricul KENVELO: despre KENVELO?

Kenvelo și-a început istoria în 1989 la Praga și este brandul care a avut cea mai mare și cea mai rapidă creștere în Europa de Est.

KENVELO este deschis în prezent?

Kenvelo își deschide ușile în fiecare zi între orele 10:00 și 22:00.

Cum să cumpărați produse KENVELO online

Pe site-ul Kenvelo nu numai că vei găsi oferte și reduceri exclusive, dar vei primi și un voucher de bun venit dacă devii membru Kenvelo. Pe site, veți găsi un ghid al mărimilor în cazul în care aveți îndoieli cu privire la mărimea dvs. și informații despre livrare.

Ce mărci pot găsi la KENVELO?

Kenvelo proiectează, produce și vinde marca sa de produse. Fiecare produs pe care îl realizează este creat folosind cele mai înalte standarde și materiale de calitate.

Întâlniți competitorii KENVELO

Pepco, Peek & Cloppenburg și New Yorker sunt câțiva dintre concurenții Kenvelo.

Câte magazine KENVELO sunt în toată țara?

Kenvelo are mai mult de 15 magazine în România.

KENVELO beneficii exclusive

Dacă doriți să beneficiați de avantaje exclusive la Kenvelo, ar trebui să vă abonați pe site-ul său. Făcând acest lucru, veți primi conținut gratuit, precum și oferte exclusive. De asemenea, există mai multe modalități de a plăti pentru ceea ce ați cumpărat. De asemenea, puteți urmări Kenvelo pe Instagram, Facebook, Twitter și YouTube pentru a obține cele mai recente informații, reduceri și cupoane.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la KENVELO

Cele mai bune oferte pentru a economisi la KENVELO

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Modă? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 31 Modă magazine din Romania, inclusiv KENVELO și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.