logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorLA FEMME
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat LA FEMME

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la LA FEMME

La Femme este un magazin românesc de îmbrăcăminte. Sediul central al companiei se află în prezent în București, România.

Întrebări frecvente despre LA FEMME

Istoricul LA FEMME: despre LA FEMME?
close

Compania La Femme a fost înființată în urmă cu mai bine de 15 ani. La Femme a fost înființată oficial în Pitești în 1994, când a fost deschis primul magazin pe strada Teilor. Compania promovează un stil smart casual cu două direcții complementare: business clasic și trendy. În 1997, La Femme a avut primul magazin deschis în București.

Ce mărci pot găsi la LA FEMME?
close

Compania comercializează propria selecție de produse de marcă sub marca sa privată.

Cum să economisiți bani la LA FEMME?
close

Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu La Femme. La Femme se asigură în mod constant că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor. Puteți verifica ofertele săptămânale curente La Femme disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră. De asemenea, puteți economisi până la 40% din articolele selectate în timpul vânzărilor sezoniere.

Întâlniți competitorii LA FEMME
close

La Femme concurează în mare parte cu alte magazine și companii similare care operează de asemenea în România. Unele dintre magazinele cu care La Femme concurează includ Lucky Boutique, Couturier.ro, Royal Men Boutique, Maramy Boutique, TERMINAL OF FASHION, Cato, TAKKO FASHION și Reserved.

LA FEMME este deschis în prezent?
close

Unele dintre punctele de vânzare La Femme sunt deschise de luni până vineri, între orele 8:30 și 16:30, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, când majoritatea magazinelor sunt închise.

Câte magazine LA FEMME sunt în toată țara?
close

În România, există în prezent un singur punct de vânzare situat în București.

Cum să cumpărați produse LA FEMME online
close

Răsfoiți site-ul La Femme și creați-vă propriul cont pe magazinul lor online. În calitate de utilizator înregistrat, puteți începe să adăugați articole în coșul de cumpărături, precum și să vă urmăriți comenzile și să vă selectați produsele preferate. În plus, puteți avea acces la livrare gratuită la comenzi de peste 150 LEI.

LA FEMME beneficii exclusive
close

Clienții La Femme pot beneficia de multe beneficii exclusive cu magazinul. Abonează-te la buletinul informativ La Femme și nu rata ofertele avantajoase și ultimele noutăți ale acestora. Fii prima persoană care primește cele mai noi oferte de reduceri La Femme direct în căsuța ta de e-mail. În plus, abonându-te, poți obține și o reducere de 10% la următoarea achiziție.

Informații financiare relevante despre {{store}}
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.