logo
homeIcon
  1. separatorCosmetice
  2. separatorTHE BODY SHOP
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat THE BODY SHOP

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la THE BODY SHOP

The Body Shop este o companie britanică de produse cosmetice și de îngrijire a pielii, cu sediul central la Londra. Au peste 3000 de locații în întreaga lume, inclusiv două magazine în România. Compania vinde produse de înfrumusețare prin intermediul magazinelor sale de tip brick-and-mortar și online.

Întrebări frecvente despre THE BODY SHOP

Istoricul THE BODY SHOP: despre THE BODY SHOP?
close

The Body Shop a fost fondat de Dame Anita Roddick în Brighton în 1976. De-a lungul anilor, a inspirat alte companii să adopte practici mai etice și mai sustenabile, având un impact semnificativ asupra industriei frumuseții. În prezent, compania operează mii de magazine în întreaga lume. În România, puteți găsi două locații în Parter, București.

Ce mărci pot găsi la THE BODY SHOP?
close

The Body Shop creează și vinde produse de înaltă calitate, formulate cu ingrediente naturale. Compania evită să folosească ingrediente care pot dăuna mediului sau sănătății umane. Marca este cunoscută pentru liniile sale de produse emblematice, cum ar fi gama Tea Tree, Body Butters și liniile de îngrijire a pielii cu vitamina E.

Cum să economisiți bani la THE BODY SHOP?
close

Puteți economisi bani la The Body Shop profitând de ofertele și promoțiile de pe site-ul lor oficial. De asemenea, vă puteți înscrie în clubul lor de clienți pentru a obține o reducere de 15% la prima comandă. În plus, The Body Shop oferă transport gratuit la comenzile selectate.

Întâlniți competitorii THE BODY SHOP
close

The Body Shop concurează cu alte magazine de produse de înfrumusețare din România, cum ar fi Kicks, Mac Cosmetics, Oriflame, Fredrik & Louisa, Kinsarvik Naturkost și L'occitane.

THE BODY SHOP este deschis în prezent?
close

Magazinele The Body Shop își deschid porțile de luni până duminică. Acestea se deschid la ora 10:00 și se închid la ora 22:00. Pentru a obține mai multe informații, vizitați https://thebodyshop.ro/magazine.

Câte magazine THE BODY SHOP sunt în toată țara?
close

The Body Shop operează două magazine în România. Ambele sunt situate în Parter, București. Pentru a găsi cea mai apropiată locație, vizitați https://thebodyshop.ro/magazine.

Cum să cumpărați produse THE BODY SHOP online
close

Cumpărăturile online la The Body Shop sunt foarte simple. Poți cumpăra produsele direct de pe site-ul lor și te poți bucura de oferte uimitoare, transport gratuit la comenzi selectate și opțiuni Click & Collect.

THE BODY SHOP beneficii exclusive
close

Cel mai bun mod de a obține beneficii exclusive la The Body Shop este să vă înscrieți în clubul lor de fidelitate. În calitate de membru al Love Your Body Club, veți câștiga puncte și vă veți bucura de oferte și recompense exclusive de fiecare dată când faceți cumpărături online sau în magazin. În plus, vei primi o reducere de 10% la prima ta achiziție.

Informații financiare relevante despre {{store}}
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.