logo
homeIcon
  1. separatorSupermarketuri
  2. separatorCARREFOUR MARKET
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat CARREFOUR MARKET

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CARREFOUR MARKET

Carrefour Market este o companie multinațională franceză și unul dintre cei mai mari retaileri din lume care oferă o gamă largă de produse, atât alimentare cât și nealimentare. Carrefour Market este prezent în 34 de țări din întreaga lume, printre care și România. Sediul central al companiei se află în Massy, Franța.

Întrebări frecvente despre CARREFOUR MARKET

Istoricul CARREFOUR MARKET: despre CARREFOUR MARKET?
close

Primul hipermarket Carrefour a fost deschis în 1963 într-un oraș de lângă Paris. Carrefour a fost primul retailer care a adus conceptul de hipermarket în România. În 2001, compania a deschis primul său magazin în zona Militari din București.

În prezent, Carrefour România operează 450 de magazine multiformat, inclusiv Express, Carrefour Hiper, Carrefour Market și Supeco, fiind astfel unul dintre primii trei jucători de pe piața românească de retail.

Ce mărci pot găsi la CARREFOUR MARKET?
close

Carrefour Market comercializează produse de la mărci cunoscute precum Tassimo, Nestle, 7Days, Baneasa, Barilla, Fares, Dove, Cif, Pepsi, Apple, Asus, Bosch, Braun și Dunlop, printre multe altele. Carrefour Market dezvoltă, de asemenea, produse sub mărcile sale proprii: TEX, Mandine, Mandine, Bluesky, Topline, Eco Planet, etc.

Cum să economisiți bani la CARREFOUR MARKET?
close

Să economisești bani cu Carrefour Market este ușor dacă profiți de ofertele și promoțiile publicate pe site-ul oficial. De asemenea, puteți vizita Cataloge 365pentru a găsi cele mai recente cataloage Carrefour Market și pentru a nu rata nicio ofertă.

Întâlniți competitorii CARREFOUR MARKET
close

Carrefour Market concurează în România cu alte lanțuri de supermarketuri precum Auchan, Kaufland, Lidl, Penny, Profi, Mega Image și Metro, printre multe altele.

CARREFOUR MARKET este deschis în prezent?
close

Magazinele Carrefour Market sunt deschise de luni până duminică, între orele 7.00 și 21.00. Cu toate acestea, unele sucursale pot avea ore de funcționare diferite în funcție de locația lor. Puteți consulta site-ul oficial al Carrefour Market pentru a afla mai multe informații despre un magazin din apropierea dumneavoastră.

Câte magazine CARREFOUR MARKET sunt în toată țara?
close

Carrefour Market operează în România prin intermediul a 190 de magazine situate în București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Ploiești, Slatina și Timișoara, printre multe alte orașe.

Cum să cumpărați produse CARREFOUR MARKET online
close

Cumpără prin intermediul magazinului online oficial Carrefour Market și primește produsele acasă în 24-72 hs. sau alege opțiunea Click & Collect și ridică-ți comanda dintr-un magazin. Opțiunile de plată includ plata ramburs, carduri de debit și de credit. Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs. puteți returna produsele eligibile în termen de 14 zile.

CARREFOUR MARKET beneficii exclusive
close

Clienții se pot bucura de avantaje deosebite dacă descarcă aplicația mobilă Carrefour Market. În fiecare miercuri, compania publică reduceri la zeci de produse pentru întreaga săptămână. De asemenea, puteți obține beneficii suplimentare și vouchere atunci când faceți cumpărături prin intermediul aplicației.

Reduceri oferite de CARREFOUR MARKET
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.