RECLAMĂ

CARTURESTI ofertele săptămânale

CARTURESTI ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la CARTURESTI

Alte oferte de neratat de la Diverse

TUPPERWARE logo
Catalog TUPPERWARE

Catalog TUPPERWARE

Catalog 2022
Deschideți broșura
PANDORA logo
Catalog PANDORA

Catalog PANDORA

Catalog 2022
Deschideți broșura
GERMAG logo
Catalog GERMAG

Catalog GERMAG

Catalog 2022
Deschideți broșura

Alte Diverse mărci

TUPPERWARE
TUPPERWARE
ELEFANT.RO
ELEFANT.RO
PANDORA
PANDORA
GERMAG
GERMAG
JUMBO
JUMBO
NORIEL
NORIEL
TOPSHOP
TOPSHOP
TUPPERWARE
TUPPERWARE
ELEFANT.RO
ELEFANT.RO
PANDORA
PANDORA
GERMAG
GERMAG
JUMBO
JUMBO
NORIEL
NORIEL
TOPSHOP
TOPSHOP

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CARTURESTI

Carturesti este o rețea de librării de origine română, al cărei sediu central, "Carturesti Carusel", se află în București. Are un total de 38 de sucursale și o sucursală online în România și operează și în Statele Unite. Compania se remarcă prin faptul că oferă mai mult decât cărți, de la tehnologie până la ceaiuri aromate.

Întrebări frecvente despre CARTURESTI

Istoricul CARTURESTI: despre CARTURESTI?
Open

Carturesti a fost fondată în anul 2000 de doi tineri, Nicoleta și Șerban Radu, deschizând prima librărie din București. De-a lungul timpului, au deschis noi sucursale în toată România și au început să lucreze și în New York, SUA.

De-a lungul istoriei sale, compania s-a remarcat prin faptul că oferă mai mult decât cărți, devenind o librărie în care te poți bucura nu doar de lectură, ci și de alte opțiuni. În prezent, are 38 de sucursale și un magazin online în România.

Unele dintre locațiile sale din țară sunt București, Iași, Timișoara, Cluj, Constanța, Suceava, Brașov, Arad și altele.

Ce tip de produse pot găsi la CARTURESTI?
Open

Carturesti este specializată în a fi mai mult decât un simplu concept de librărie, deoarece, pe lângă o selecție largă de cărți, oferă muzică și filme de artă, ceaiuri aromatice, prezentări de carte și expoziții ale artiștilor.

De asemenea, are accesorii pentru citit sau pentru ceai, decorațiuni, obiecte de design, gadgeturi, produse ingenioase, alternative la vin, ciocolată, haine, jucării și multe altele.

Ce mărci pot găsi la CARTURESTI?
Open

Carturesti se caracterizează printr-o gamă largă de produse și, prin urmare, lucrează cu o listă extinsă de mărci. Printre acestea se numără LEGO, Papo, Spin Master, Safari, FunKo, Hape, Hasbro, Serax, Kikkerland, Kaemingk, Creative Tops, Versa, WoodWick, Legami, Le monde en tuve, Quai Sud, Liliac, Sweeteria și multe altele.

Cum să economisiți bani la CARTURESTI?
Open

Carturesti oferă clienților săi posibilitatea de a economisi bani, profitând de opțiunea de livrare gratuită începând cu o anumită sumă de bani cheltuiți și cu alternativa de a se înscrie la newsletter pentru a primi cele mai recente știri, promoții și oferte personalizate.

Întâlniți competitorii CARTURESTI
Open

Unele dintre principalele companii cu care Carturesti concurează în România sunt elefant.ro, domo.ro, mediagalaxy.ro și emag.ro, printre altele.

CARTURESTI beneficii exclusive
Open

Carturesti are cele mai bune opțiuni pentru a face cumpărături și a economisi bani în același timp. Pentru a face acest lucru, oferă diferite alternative, cum ar fi crearea unui cont de utilizator în magazinul său online și accesarea celor mai recente beneficii. De asemenea, puteți urmări rețelele lor de socializare, cum ar fi Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube etc.

Reduceri oferite de CARTURESTI
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloagele 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://carturesti.ro/

RECLAMĂ