logo
homeIcon
  1. separatoralții
  2. separatorCARTURESTI
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat CARTURESTI

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CARTURESTI

Carturesti este o rețea de librării de origine română, al cărei sediu central, "Carturesti Carusel", se află în București. Are un total de 38 de sucursale și o sucursală online în România și operează și în Statele Unite. Compania se remarcă prin faptul că oferă mai mult decât cărți, de la tehnologie până la ceaiuri aromate.

Întrebări frecvente despre CARTURESTI

Cum să economisiți bani la CARTURESTI?

Carturesti oferă clienților săi posibilitatea de a economisi bani, profitând de opțiunea de livrare gratuită începând cu o anumită sumă de bani cheltuiți și cu alternativa de a se înscrie la newsletter pentru a primi cele mai recente știri, promoții și oferte personalizate.

Reduceri oferite de CARTURESTI

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloagele 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://carturesti.ro/

Istoricul CARTURESTI: despre CARTURESTI?

Carturesti a fost fondată în anul 2000 de doi tineri, Nicoleta și Șerban Radu, deschizând prima librărie din București. De-a lungul timpului, au deschis noi sucursale în toată România și au început să lucreze și în New York, SUA.

De-a lungul istoriei sale, compania s-a remarcat prin faptul că oferă mai mult decât cărți, devenind o librărie în care te poți bucura nu doar de lectură, ci și de alte opțiuni. În prezent, are 38 de sucursale și un magazin online în România.

Unele dintre locațiile sale din țară sunt București, Iași, Timișoara, Cluj, Constanța, Suceava, Brașov, Arad și altele.

Ce mărci pot găsi la CARTURESTI?

Carturesti se caracterizează printr-o gamă largă de produse și, prin urmare, lucrează cu o listă extinsă de mărci. Printre acestea se numără LEGO, Papo, Spin Master, Safari, FunKo, Hape, Hasbro, Serax, Kikkerland, Kaemingk, Creative Tops, Versa, WoodWick, Legami, Le monde en tuve, Quai Sud, Liliac, Sweeteria și multe altele.

Va avea CARTURESTI oferte de Black Friday?

Carturesti oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii CARTURESTI

Unele dintre principalele companii cu care Carturesti concurează în România sunt elefant.ro, domo.ro, mediagalaxy.ro și emag.ro, printre altele.

CARTURESTI beneficii exclusive

Carturesti are cele mai bune opțiuni pentru a face cumpărături și a economisi bani în același timp. Pentru a face acest lucru, oferă diferite alternative, cum ar fi crearea unui cont de utilizator în magazinul său online și accesarea celor mai recente beneficii. De asemenea, puteți urmări rețelele lor de socializare, cum ar fi Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube etc.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.