logo
homeIcon
  1. separatorCopii
  2. separatorCHICCO

Ultimele oferte de neratat CHICCO

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CHICCO

Chicco este un producător italian de îmbrăcăminte și jucării pentru copii, cu puncte de vânzare cu amănuntul în întreaga lume, care produce produse în Italia și China. Compania este deținută de Artsana și operează filiale în peste 100 de țări.

Întrebări frecvente despre CHICCO

Cum să economisiți bani la CHICCO?

Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu Chicco. Chicco se asigură în mod constant că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor. Puteți verifica ofertele săptămânale curente ale Chicco disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră. De asemenea, puteți economisi până la 20% din articolele selectate în timpul vânzărilor sezoniere.

Reduceri oferite de CHICCO

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, h,aine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Istoricul CHICCO: despre CHICCO?


Compania a fost fondată în 1958 de către Cavaliere del Lavoro Pietro Catelli. Ulterior, compania a trecut în mâinile celor trei copii ai săi, Enrico, Michele și Francesca, care aveau să deschidă noi filiale în India, Rusia, Mexic și Polonia. Astăzi, Chicco este prezentă în peste 120 de țări și, de peste 60 de ani. În România, Chicco are o istorie de peste 20 de ani în România.

CHICCO este deschis în prezent?

Unele dintre punctele de vânzare Chicco sunt deschise șapte zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 10.00 la 20.00, iar sâmbăta de la 10.00 la 17.00. Duminica, majoritatea punctelor de vânzare nu sunt deschise.

Cum să cumpărați produse CHICCO online

Navigați pe site-ul Chicco și înregistrați-vă contul. Cu contul înregistrat, puteți începe să vă selectați produsele preferate în lista de dorințe și să vă urmăriți comenzile. De asemenea, nu uita că Chicco oferă opțiuni de livrare și transport, precum și servicii Click & Collect, poți comanda online și ridica din magazine cu costuri de livrare zero.

Ce mărci pot găsi la CHICCO?

Chicco vinde și distribuie o selecție de produse de marcă proprie sub marca privată Chicco.

Întâlniți competitorii CHICCO

Chicco concurează cu alte site-uri și companii similare care operează și în România. Unele dintre aceste magazine includ Magazin Kid's Loft, MiniKids, Brands for Kids, Rombaby, Next Baneasa și Annelino by AnneBebe.

Câte magazine CHICCO sunt în toată țara?

Există aproximativ 7 puncte de vânzare Chicco pe întreg teritoriul României. Puteți vizita câteva dintre sucursalele lor situate în Timișoara, Constanța, Brașov, Galați, București, Cluj și Iași.

CHICCO beneficii exclusive


Clienții Chicco pot beneficia de multe beneficii exclusive cu magazinul. Nu ratați niciuna dintre ofertele lor și abonați-vă la newsletter-ul Chicco. Conectați-vă cu Chicco și primiți cele mai bune oferte și promoții speciale prin intermediul listei lor de corespondență exclusivă. În plus, primiți o reducere de 20% la următoarea achiziție.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la CHICCO

Cele mai bune oferte pentru a economisi la CHICCO

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Copii? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 2 Copii magazine din Romania, inclusiv CHICCO și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.