logo
homeIcon
  1. separatorCopii
  2. separatorLEGO
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat LEGO

În prezent nu sunt oferte de la LEGO

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la LEGO

Grupul LEGO este o companie daneză producătoare de jucării de construcție cu sediul în Billund, Danemarca. Produce jucării de marcă LEGO, constând în principal din cărămizi de plastic care se blochează între ele. Grupul LEGO a construit, de asemenea, mai multe parcuri de distracții în întreaga lume, fiecare cunoscut sub numele de LEGOland, și operează numeroase magazine de vânzare cu amănuntul.

Întrebări frecvente despre LEGO

Istoricul LEGO: despre LEGO?
close

Compania LEGO a fost fondată în 1932 de Ole Kirk Christiansen, un tâmplar a cărui activitate principală de producție de articole de uz casnic a avut de suferit din cauza Marii Crize economice. Producând inițial jucării din lemn, compania a dezvoltat ulterior un sistem de cărămizi care se întrepătrund.

Producția de cărămizi LEGO din plastic a început în Danemarca în 1947. După un incendiu în departamentul de prelucrare a lemnului, fiul lui Ole, Godtfred, a decis să oprească producția de jucării din lemn și să se concentreze exclusiv pe produsele din plastic și pe sistemul LEGO. De asemenea, a construit un aeroport în Billund pentru a facilita vânzarea jucăriilor LEGO în întreaga lume.

Ce mărci pot găsi la LEGO?
close

LEGO proiectează, produce și vinde marca sa de produse. Fiecare produs pe care îl realizează este creat folosind cele mai înalte standarde și materiale de calitate.

Cum să economisiți bani la LEGO?
close

Dacă doriți să economisiți bani, puteți vizita site-ul LEGO și să navigați în secțiunea de vânzări. De asemenea, nu uitați să vizitați Cataloge 365 pentru a găsi cele mai recente cataloage LEGO, pentru a vă bucura de cele mai bune promoții și pentru a economisi la tot ceea ce aveți nevoie.

Întâlniți competitorii LEGO
close

Cobi, Sluban, Sluban, WANGE, BanBao, CaDA și Mega Brands sunt câțiva dintre concurenții LEGO.

LEGO este deschis în prezent?
close

LEGO își deschide ușile în fiecare zi de la 10:00 la 22:00.

Câte magazine LEGO sunt în toată țara?
close

LEGO are 42 de birouri în întreaga lume.

Cum să cumpărați produse LEGO online
close

Pe site-ul LEGO nu numai că veți găsi oferte și reduceri exclusive, dar veți primi și un voucher de bun venit dacă deveniți membru LEGO. Pe site, veți găsi un ghid al mărimilor în cazul în care aveți îndoieli cu privire la mărimea dumneavoastră, precum și informații despre livrare.

LEGO beneficii exclusive
close

Dacă ceea ce îți dorești este să beneficiezi de avantaje exclusive la LEGO, ar trebui să te abonezi la site-ul acestuia. Făcând acest lucru, veți primi conținut gratuit, precum și oferte exclusive. De asemenea, există mai multe modalități de a plăti pentru ceea ce ați cumpărat. De asemenea, puteți urmări LEGO pe Instagram, Facebook, Twitter și YouTube pentru a obține cele mai recente informații, reduceri și cupoane.

Reduceri oferite de LEGO
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărătur

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.