logo
homeIcon
  1. separatorCopii
  2. separatorLEGO

LEGO catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la LEGO

Grupul LEGO este o companie daneză producătoare de jucării de construcție cu sediul în Billund, Danemarca. Produce jucării de marcă LEGO, constând în principal din cărămizi de plastic care se blochează între ele. Grupul LEGO a construit, de asemenea, mai multe parcuri de distracții în întreaga lume, fiecare cunoscut sub numele de LEGOland, și operează numeroase magazine de vânzare cu amănuntul.

Întrebări frecvente despre LEGO

Cum să economisiți bani la LEGO?

Dacă doriți să economisiți bani, puteți vizita site-ul LEGO și să navigați în secțiunea de vânzări. De asemenea, nu uitați să vizitați Cataloge 365 pentru a găsi cele mai recente cataloage LEGO, pentru a vă bucura de cele mai bune promoții și pentru a economisi la tot ceea ce aveți nevoie.

Reduceri oferite de LEGO

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărătur

Istoricul LEGO: despre LEGO?

Compania LEGO a fost fondată în 1932 de Ole Kirk Christiansen, un tâmplar a cărui activitate principală de producție de articole de uz casnic a avut de suferit din cauza Marii Crize economice. Producând inițial jucării din lemn, compania a dezvoltat ulterior un sistem de cărămizi care se întrepătrund.

Producția de cărămizi LEGO din plastic a început în Danemarca în 1947. După un incendiu în departamentul de prelucrare a lemnului, fiul lui Ole, Godtfred, a decis să oprească producția de jucării din lemn și să se concentreze exclusiv pe produsele din plastic și pe sistemul LEGO. De asemenea, a construit un aeroport în Billund pentru a facilita vânzarea jucăriilor LEGO în întreaga lume.

LEGO este deschis în prezent?

LEGO își deschide ușile în fiecare zi de la 10:00 la 22:00.

Cum să cumpărați produse LEGO online

Pe site-ul LEGO nu numai că veți găsi oferte și reduceri exclusive, dar veți primi și un voucher de bun venit dacă deveniți membru LEGO. Pe site, veți găsi un ghid al mărimilor în cazul în care aveți îndoieli cu privire la mărimea dumneavoastră, precum și informații despre livrare.

Ce mărci pot găsi la LEGO?

LEGO proiectează, produce și vinde marca sa de produse. Fiecare produs pe care îl realizează este creat folosind cele mai înalte standarde și materiale de calitate.

Întâlniți competitorii LEGO

Cobi, Sluban, Sluban, WANGE, BanBao, CaDA și Mega Brands sunt câțiva dintre concurenții LEGO.

Câte magazine LEGO sunt în toată țara?

LEGO are 42 de birouri în întreaga lume.

LEGO beneficii exclusive

Dacă ceea ce îți dorești este să beneficiezi de avantaje exclusive la LEGO, ar trebui să te abonezi la site-ul acestuia. Făcând acest lucru, veți primi conținut gratuit, precum și oferte exclusive. De asemenea, există mai multe modalități de a plăti pentru ceea ce ați cumpărat. De asemenea, puteți urmări LEGO pe Instagram, Facebook, Twitter și YouTube pentru a obține cele mai recente informații, reduceri și cupoane.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la LEGO

Cele mai bune oferte pentru a economisi la LEGO

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Copii? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 2 Copii magazine din Romania, inclusiv LEGO și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.