logo

Ultimele oferte de neratat DIANA

În prezent nu sunt oferte de la DIANA

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DIANA

Diana este un supermarket cu sediul în România. Sediul central și fabrica de carne a companiei se află în prezent în Râmnicu Vâlcea

Întrebări frecvente despre DIANA

Cum să economisiți bani la DIANA?


Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu Diana. Diana se asigură în mod constant că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor. Puteți verifica ofertele săptămânale curente ale Diana disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră. În plus, vă puteți înregistra și obține acces la Diana Bonus Card pentru a primi reduceri de recompensă.

Reduceri oferite de DIANA

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, h,aine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Istoricul DIANA: despre DIANA?

Compania Diana a fost înființată la 30 aprilie 1991. La vremea respectivă, compania a început cu un magazin alimentar. Ulterior, în 1996, Diana a deschis prima fabrică în Râmnicu Vâlcea. O fabrică de carne mică, dar complet aliniată cu cele mai moderne linii de producție din Europa. Astăzi, Diana a devenit unul dintre abatoarele de top din România, dar ocupă și un loc important în rândul producătorilor de carne 100% români.

DIANA este deschis în prezent?

Punctul de vânzare Diana este deschis șapte zile pe săptămână, de luni până vineri între orele 7 și 21, sâmbăta între orele 7 și 20, iar duminica clienții vor găsi magazinul deschis între orele 7 și 18.

Cum să cumpărați produse DIANA online

Navigați pe site-ul **Diana** și înregistrați-vă contul. Cu contul înregistrat, te poți autentifica și poți începe să selectezi produsele tale preferate în lista de dorințe.

Ce mărci pot găsi la DIANA?

Compania vinde și distribuie o gamă largă de produse de marcă, precum și propria linie de produse proprii sub numele Diana. Printre acestea puteți găsi mărci precum Lapte, Napolact, Danone, Delaco, Sana, Giana, Atifco, Lays, Maggi și multe altele.

Întâlniți competitorii DIANA

Diana concurează cu alte site-uri și companii similare care operează și în România. Unele dintre aceste magazine includ Lidl, Carrefour, Kaufland, Profi, Mega Image, Metro, Selgros și Auchan.

Câte magazine DIANA sunt în toată țara?

Punctul de vânzare Diana este deschis șapte zile pe săptămână, de luni până vineri între orele 7 și 21, sâmbăta între orele 7 și 20, iar duminica clienții vor găsi magazinul deschis între orele 7 și 18.

DIANA beneficii exclusive


Clienții Diana pot beneficia de multe beneficii exclusive cu magazinul. Nu ratați niciuna dintre ofertele lor și abonați-vă la newsletter-ul Diana. Conectați-vă cu Diana și primiți cele mai bune oferte și promoții speciale prin intermediul listei lor de corespondență exclusive.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la DIANA

Cele mai bune oferte pentru a economisi la DIANA

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Supermarketuri? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 21 Supermarketuri magazine din Romania, inclusiv DIANA și multe altele.

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.