logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorMANGO

MANGO catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la MANGO

MANGO este o companie de origine spaniola de design și confecționare a hainelor, specializată în îmbrăcăminte și accesorii pentru femei și bărbați. Compania este o multinațională bine cunoscută la nivel internațional cu peste 16000 de angajați. Sediul companiei MANGO se află în Barcelona.

Întrebări frecvente despre MANGO

Cum să economisiți bani la MANGO?

Există mai multe moduri prin care clienții pot economisi bani cu MANGO. Puteți consulta ofertele și promoțiile actuale ale magazinului și puteți economisi cu reduceri de până la 70% la articolele selectate. În plus, magazinul oferă și o secțiune de outlet unde puteți găsi articole la cel mai mic preț.

Reduceri oferite de MANGO

Găsiți cele mai recente oferte și promoții MANGO doar cu Cataloge 365 și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să le aleagă. Colecțiile MANGO pentru Femei, Bărbați și Copii reflectă, acordând atenție țesăturilor și detaliilor, esența stilului mediteranean cu o notă contemporană. Întotdeauna în slujba clienților săi, MANGO va avea tot ce căutați. Nu mai așteptați și obțineți cele mai recente reduceri și oferte de la MANGO cu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://shop.mango.com/ro/barbati

Istoricul MANGO: despre MANGO?

Povestea companiei Mango a început în 1984 când a fost fondată de către imigranții evrei sefarzi din Turcia, Isak Andic și fratele său Nahman Andic. Primul site al companiei a fost creat în 1995, iar în anul 2000, Mango a deschis primul său magazin online. În următorii ani, Mango s-a extins cu succes peste granițele originale, ajungând pe toate continentele și răspândindu-și prezența în întreaga lume. Compania funcționează în Romania în 10 puncte de vânzare precum și în magazinul lor online.

Ce mărci pot găsi la MANGO?

Compania concepe, produce și comercializează propriile produse de marcă sub etichete proprii, cum ar fi Mango Man, Mango Teen și Violeta, printre altele.

Va avea MANGO oferte de Black Friday?

MANGO oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii MANGO

MANGO concurează în principal cu alți retaileri de modă, cum ar fi OVS, Nissa, ZARA,TAKKO,Milano 64, Mathilde, Entrance Store și The Room Showroom.

MANGO beneficii exclusive

Clienții MANGO pot profita de multe beneficii exclusive de la magazin. Aceștia se pot abona la newsletter-ul MANGO și pot primi o reducere de 10% la noua colecție. Înscrieți-vă și începeți să primiți promoții exclusive, promoții individualizate și noutăți livrate direct în căsuța dvs. de e-mail.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la MANGO

Cele mai bune oferte pentru a economisi la MANGO

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Modă? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 31 Modă magazine din Romania, inclusiv MANGO și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.