logo

CUPIO catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CUPIO

Cu o prezență de peste 10 ani pe piața de beauty, Cupio este un brand românesc de machiaj și produse cosmetice. Sediul central al companiei se află în Timișoara.

Întrebări frecvente despre CUPIO

Cum să economisiți bani la CUPIO?

Să economisești bani cu Cupio este ușor dacă profiți de ofertele publicate pe site-ul oficial și pe rețelele de socializare. În secțiunea "Promoții" din magazinul online Cupio, veți găsi produse selectate la prețuri speciale. De asemenea, puteți vizita Cataloge 365 pentru a găsi cele mai recente cataloage Cupio și pentru a nu rata nicio ofertă.

Reduceri oferite de CUPIO

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Istoricul CUPIO: despre CUPIO?

Cupio este o companie românească, fondată de antreprenorii timișoreni Raluca și Răzvan Ștefănescu în 2012. De atunci, Cupio produce și distribuie produse cosmetice profesionale pentru saloane de înfrumusețare și utilizatori finali. De-a lungul anilor, Cupio a evoluat prin diversificarea gamei de produse și servicii.

În prezent, Cupio are un portofoliu de 11 mărci proprii cu peste 10.000 de produse, oferite atât online, cât și offline în peste 20 de magazine distribuite în 12 orașe din țară. Ghidați de pasiunea pentru frumusețe, misiunea Cupio este de a oferi cele mai noi și mai bune produse cosmetice specializate și de a prezenta cele mai noi tehnici și cunoștințe din industria frumuseții.

CUPIO este deschis în prezent?

Magazinele Cupio sunt deschise de luni până duminică, între orele 10.00 și 22.00. Cu toate acestea, unele sucursale pot avea ore de funcționare diferite în funcție de locația lor. Puteți consulta site-ul oficial Cupio pentru a afla mai multe informații despre un magazin din apropierea dumneavoastră.

Cum să cumpărați produse CUPIO online

Cumpărați prin magazinul online oficial Cupio și primiți produsele acasă în 48-72 de ore. Pentru comenzi mai mari de 250 RON, transportul este gratuit. Metodele de plată includ plata ramburs, carduri bancare prin PayU și Klarna.

Ce mărci pot găsi la CUPIO?

Cupio este un cunoscut producător de machiaj și produse cosmetice și, prin urmare, vinde produse sub marca proprie.

Întâlniți competitorii CUPIO

Cupio concurează în România cu alte mărci de machiaj și cosmetice precum Sephora, L'oréal, Rossi Nails, Mark Wirlen, Melkior și Forever Lash, printre multe altele.

Câte magazine CUPIO sunt în toată țara?

Cupio operează în România prin intermediul a peste 20 de magazine situate în Timișoara, Constanța, Cluj, București, Arad, Iași, Târgoviște, Suceava, Craiova, Sibiu, Brașov, Galați, Ploiești și Oradea.

CUPIO beneficii exclusive

Clienții se pot bucura de beneficii deosebite dacă se abonează la newsletter-ul Cupio și primesc informații despre noile produse și campanii promoționale. De asemenea, pot obține cardul de fidelitate Cupio și au acces la oferte exclusive.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la CUPIO

Cele mai bune oferte pentru a economisi la CUPIO

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Cosmetice? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 23 Cosmetice magazine din Romania, inclusiv CUPIO și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.