logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorCROPP
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat CROPP

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CROPP

Cropp este un brand care comercializează îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii urbane destinate unui public tânăr și dinamic. În România are 14 magazine, situate în București, Târgoviște, Ploiești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Brașov, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Brăila și Galați.

Întrebări frecvente despre CROPP

Cum să economisiți bani la CROPP?

Lichidările de stoc de la Cropp sunt tot ce ai nevoie pentru a-ți reînnoi garderoba la prețuri incredibile. În fiecare sezon puteți obține produse cu reduceri de până la 70%.

Reduceri oferite de CROPP

Căutați reduceri și oferte pentru Cropp? Ați venit la locul potrivit. La Cataloge 365 avem toate promoțiile pentru Cropp la îndemână cu un simplu clic.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.cropp.com/ro/ro/

Istoricul CROPP: despre CROPP?

Cropp este un brand care aparține grupului polonez LPP, un producător și distribuitor de produse textile de top în Europa Centrală. Istoria grupului a început în 1991, când Marek Piechocki și Jerzy Lubianiec au înființat compania Mistral. Până în 1995, numele companiei fusese deja schimbat în LPP, odată cu adăugarea de noi branduri. Cropp și-a început aventura în 2004, cu un magazin în Polonia, în timp ce în România a intrat abia în 2007, alături de celelalte branduri ale grupului.

Ce mărci pot găsi la CROPP?

Cropp este cunoscut pentru că oferă o gamă largă de produse de calitate excelentă și durabilitate fabricate în cadrul companiei. Printre colecțiile sale celebre se numără Turn on the fun, Play it right, Change your playground și Premium for the season, precum și altele, cum ar fi Glimmer, Catch the light, Before, Art, Reality check, Mountain și Space. De asemenea, colaborează cu alte mărci, precum Mortal Kombat, La Casa de Papel, Rick & Morty și Stranger Things.

Va avea CROPP oferte de Black Friday?

Cropp oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii CROPP

În România există mii de branduri de haine pentru tineri și branduri urbane. Cropp împarte piața cu alte firme din grupul său, cum ar fi Reserved, House, Sinsay și Mohito. Totodată, concurează cu mărci importante precum Housebrand, Bershka, Pull&Bear, Zara, H&M, Levis, Desigual, Oysho și BSB.

CROPP beneficii exclusive

O altă opțiune bună pentru a avea acces la reduceri este să vă abonați la buletinul informativ al acestora. Astfel, veți obține un cupon de reducere de 15% la următoarea achiziție. În plus, veți primi oferte și promoții înaintea tuturor.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.