logo
homeIcon
  1. separatorCosmetice
  2. separatorROPHARMA

ROPHARMA catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ROPHARMA

Ropharma este un magazin cu amănuntul de produse farmaceutice și cosmetice cu sediul în România. Sediul central al companiei se află în Brașov.

Întrebări frecvente despre ROPHARMA

Cum să economisiți bani la ROPHARMA?

Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu Ropharma. Ropharma se asigură că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor: puteți verifica ofertele săptămânale curente Ropharma disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră. În plus, puteți economisi până la 25% din articolele selectate.

Istoricul ROPHARMA: despre ROPHARMA?

Compania Ropharma a fost înființată pentru prima dată în urmă cu mai bine de 50 de ani, în 1952, în România. Astăzi, Ropharma este o companie care continuă tradiția farmaceutică românească, având în componența sa câteva farmacii înființate de peste un secol, care sunt încă active în locațiile inițiale.

ROPHARMA este deschis în prezent?

Unele dintre punctele de vânzare ale Ropharma sunt deschise șapte zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 8.00 la 20.00, iar sâmbăta de la 8.00 la 14.00, cu excepția duminicilor, când majoritatea magazinelor nu sunt deschise.

Cum să cumpărați produse ROPHARMA online

Răsfoiți site-ul Ropharma și creați-vă propriul cont în magazinul lor online. În calitate de utilizator înregistrat, puteți începe să adăugați articole în coșul de cumpărături, precum și să vă urmăriți comenzile, să verificați statusul și să vă selectați produsele preferate. În plus, Ropharma oferă opțiuni de livrare, inclusiv livrare gratuită la comenzi de peste 250 de lei.

Ce mărci pot găsi la ROPHARMA?

Magazinul vinde și distribuie o selecție de mărci locale și internaționale, cum ar fi Avene, Bioderma, Vichy și Cerave, printre altele.

Întâlniți competitorii ROPHARMA

Ropharma concurează în mare parte cu alte magazine și companii similare care operează, de asemenea, în România. Unele dintre magazinele cu care concurează Ropharma includ SABON, Alissa Beauté, Provetto, MAC Cosmetics, WowSkin Cosmetics, SLA Paris și HNI Cosmetice.

Câte magazine ROPHARMA sunt în toată țara?

Puteți găsi aproximativ 165 de puncte de vânzare Ropharma în România. Unele dintre acestea se află în Sibiu, București, Suceava, Cluj-Napoca, Bacău, Iași și Brașov, printre alte orașe.

ROPHARMA beneficii exclusive

Clienții Ropharma pot beneficia de multe beneficii exclusive cu magazinul. Abonează-te la lista de corespondență Ropharma și nu rata ofertele excelente și ultimele noutăți ale acestora. Fii prima persoană care primește cele mai noi oferte de vânzare Ropharma direct în căsuța ta de email.

Informații financiare relevante despre {{store}}

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la ROPHARMA

Cele mai bune oferte pentru a economisi la ROPHARMA

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Cosmetice? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 23 Cosmetice magazine din Romania, inclusiv ROPHARMA și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.