logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorBERSHKA
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat BERSHKA

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la BERSHKA

Bershka este una dintre cele mai recunoscute branduri din lumea modei, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Magazinele sale pline de farmec au haine de ultimul răcnet. În România, compania are 10 sucursale în Bacău, Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Ploiești, Mureș, Sibiu și Brașov.

Întrebări frecvente despre BERSHKA

Cum să economisiți bani la BERSHKA?

Căutați reduceri și oferte? Bershka are o serie de opțiuni pentru ca tu să faci cumpărături cu reduceri. Puteți găsi reduceri de până la 70% la produsele selectate în magazinele și pe site-ul lor. Și nu ratați reducerile sezoniere de la Bershka, care oferă oferte de nerefuzat.

Reduceri oferite de BERSHKA

Cataloge 365 este locul ideal pentru a găsi cele mai bune oferte și promoții de la Bershka. Avem toate broșurile lor unde veți putea accesa reduceri pentru a vă reînnoi garderoba fără a plăti prea mult.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.bershka.com/ro/

Istoricul BERSHKA: despre BERSHKA?

Bershka este o firmă spaniolă care face parte din grupul Inditex al renumitului om de afaceri spaniol Armando Ortega. A fost creată în 1998 și are peste 1000 de magazine în peste 70 de țări. Este prezentă în România din 1997, când a fost creată compania Bershka Carpati SRL. Conceptul său nou și inovator a captat atenția a mii de clienți care au făcut ca firma să crească în întreaga lume.

Ce mărci pot găsi la BERSHKA?

Avangardismul, tinerețea și ruptura sunt câteva dintre conceptele pe care le abordează hainele de la Bershka. Bershka are 3 linii proprii: Bershka, BSK și Men, fiecare cu un stil propriu, de la casual la sofisticat. În plus, Bershka realizează produse în colaborare cu alte mărci de divertisment, cum ar fi Doraemon, Squid Game, The Witcher, Public Enemy, The Witcher și Dragon Ball.

Va avea BERSHKA oferte de Black Friday?

Bershka oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii BERSHKA

Lumea modei oferă o mare diversitate de branduri. Bershka împarte piața cu branduri din același grup Inditex, cum ar fi Pull&Bear, Stradivarius, Zara și Oysho. De asemenea, concurează cu companii precum H&M,Takko, Balizza, BSB, Cocodrillo, COS, Collective, Desigual, Etic, Guess, Icon, Levis, Luisa Spagnoli și Tommy Hilfiger.

BERSHKA beneficii exclusive

Aveți un cadou de oferit? Bershka, care face parte din grupul Inditex, oferă un card cadou la mai multe branduri, astfel încât să puteți face o impresie bună celor pe care îi iubiți. În plus, dacă vă abonați la buletinul lor informativ, veți avea acces la promoții și noutăți înainte de oricine altcineva.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.