logo
homeIcon
  1. separatorFeronerie
  2. separatorKARCHER

KARCHER catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la KARCHER

Kärcher este o companie germană de familie care operează la nivel mondial și este cunoscută pentru aparatele sale de curățare cu înaltă presiune, echipamentele de îngrijire a pardoselilor, sistemele de curățare a pieselor, tratarea apei de spălare, echipamentele de decontaminare militară și aspiratoarele de ferestre. Cu sediul central în Winnenden, Germania, produce atât echipamente de curățare, cât și sisteme complete de curățare.

Întrebări frecvente despre KARCHER

Cum să economisiți bani la KARCHER?

Dacă doriți să economisiți bani, puteți vizita site-ul web Kärcher și să navigați în secțiunea de vânzări. De asemenea, nu uitați să vizitați Cataloge 365 pentru a găsi cele mai recente cataloage Kärcher pentru a vă bucura de cele mai bune promoții și a economisi la tot ce aveți nevoie.

Reduceri oferite de KARCHER

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Istoricul KARCHER: despre KARCHER?

Inventatorul Alfred Kärcher a fondat compania în 1935 în Stuttgart-Bad Cannstatt. Inițial, Kärcher s-a specializat în proiectarea de elemente de încălzire submersibile industriale. După numeroase experimente, a fost produs un cuptor de călire pentru aliaje, așa-numitul "cuptor cu baie de sare Kärcher". Obiectivul principal al companiei s-a îndreptat apoi către echipamentele de curățare pentru utilizatorii profesioniști și privați. De atunci, Kärcher a preluat conducerea în proiectarea și dezvoltarea de mașini de spălat cu presiune.

KARCHER este deschis în prezent?

Compania își deschide ușile în fiecare zi de la 10:00 la 22:00.

Cum să cumpărați produse KARCHER online

Pe site-ul Kärcher nu numai că veți găsi oferte și reduceri exclusive, dar veți primi și un voucher de bun venit dacă deveniți membru Kärcher. Pe site veți găsi informații despre livrare.

Ce mărci pot găsi la KARCHER?

Kärcher proiectează, produce și vinde produsele mărcii sale. Fiecare produs pe care îl fabrică este creat folosind cele mai înalte standarde și materiale de calitate.

Întâlniți competitorii KARCHER

Vodafone, Altex și Flanco sunt câțiva dintre concurenții Kärcher.

Câte magazine KARCHER sunt în toată țara?

Kärcher este reprezentată în 160 de țări și are 100 de filiale în întreaga lume, vânzând echipamente de curățare comercială, precum și echipamente de curățare pentru consumatorii privați.

KARCHER beneficii exclusive

Dacă ceea ce vă doriți este să obțineți beneficii exclusive la Kärcher, ar trebui să vă abonați la site-ul acestuia. În acest fel, veți primi conținut gratuit, precum și oferte exclusive. De asemenea, există mai multe modalități de a plăti pentru ceea ce ați cumpărat. De asemenea, puteți urmări Kärcher pe Instagram, Facebook, Twitter și YouTube pentru a obține cele mai recente informații, reduceri și cupoane.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la KARCHER

Cele mai bune oferte pentru a economisi la KARCHER

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Feronerie? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 15 Feronerie magazine din Romania, inclusiv KARCHER și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.