logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat ZOOPLUS

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ZOOPLUS

Zooplus este principalul lanț de produse pentru animale de companie din Europa. Cu sediul central în München, brandul s-a extins în peste 28 de țări pentru a aduce animalelor de companie fericire, hrană și distracție.

La Zooplus puteți satisface orice nevoie a celui mai bun prieten al dumneavoastră la prețuri avantajoase, cu o ofertă variată de produse.

Întrebări frecvente despre ZOOPLUS

Cum să economisiți bani la ZOOPLUS?

Zooplus oferă produse la lichidare cu prețuri irezistibile și coduri digitale pentru reduceri suplimentare. De asemenea, puteți beneficia de produse cadou la achiziționarea de articole selectate, 20% reducere la produse și articole promoționale pentru doar 5Lei.

Nu ratați transportul gratuit la cumpărături de peste 199Lei și, de asemenea, la mărci selectate.

Reduceri oferite de ZOOPLUS

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.zooplus.ro/

Istoricul ZOOPLUS: despre ZOOPLUS?

Zooplus a început deodată cu începuturile internetului. A fost fondată în 1999 la München (Germania) de către un grup de antreprenori care au văzut în dezvoltarea internetului o oportunitate de a oferi soluții pentru viața animalelor de companie. De-a lungul anilor, Zooplus a crescut și a devenit un lider în industrie.

În România este prezentă din 2012 și are vânzări online care ajung în fiecare colț al țării.

Ce mărci pot găsi la ZOOPLUS?

Zooplus are în stoc hrană pentru animale de companie de la Royal Canin, Eukanuba, Purina, Hill's, Bosch, Taste of the Wild, Brit, Applaws, Purizon, Sanabelle și Whiskas. Totodată, sunt disponibile articole de igienă de la Tigerino, Kooa, Savic și Versele-Laga, precum și accesorii de transport Sandy și Onoen.

De asemenea, sunt scoase la vânzare paturi Cosy Cord și Modern Living, jucării Chuckit!, goDog, Kong și Zoolove și alte produse de la branduri precum Pedigree, Rocco, Smilla, Catit, Iams și PetSafe.

Va avea ZOOPLUS oferte de Black Friday?

Zooplus oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii ZOOPLUS

Zooplus* concurează pe piața românească cu mărci precum Zoomania, Maxi-Pet, Petmart, Animax, Pentru Animale, Purina, ABC-Zoo, Petpal, Petissimo, Fera, MobilePet și .

ZOOPLUS beneficii exclusive

Zooplus are un "Program de loialitate" care vă permite să acumulați zooPoints pentru a le schimba cu recompense sau pentru a le dona în scopuri caritabile. Dacă vă abonați la Newsletter, veți primi 333 zooPoints, precum și reduceri speciale, cadouri pentru animalul dumneavoastră de companie și toate noutățile.

Nu uitați să recomandați Zooplus prietenilor dvs. pentru că puteți primi 350 zooPoints și o reducere de 10% pentru ei.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.