RECLAMĂ

ZOOPLUS ofertele săptămânale

ZOOPLUS ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la ZOOPLUS

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ZOOPLUS

Zooplus este principalul lanț de produse pentru animale de companie din Europa. Cu sediul central în München, brandul s-a extins în peste 28 de țări pentru a aduce animalelor de companie fericire, hrană și distracție.

La Zooplus puteți satisface orice nevoie a celui mai bun prieten al dumneavoastră la prețuri avantajoase, cu o ofertă variată de produse.

Întrebări frecvente despre ZOOPLUS

Istoricul ZOOPLUS: despre ZOOPLUS?
Open

Zooplus a început deodată cu începuturile internetului. A fost fondată în 1999 la München (Germania) de către un grup de antreprenori care au văzut în dezvoltarea internetului o oportunitate de a oferi soluții pentru viața animalelor de companie. De-a lungul anilor, Zooplus a crescut și a devenit un lider în industrie.

În România este prezentă din 2012 și are vânzări online care ajung în fiecare colț al țării.

Ce tip de produse pot găsi la ZOOPLUS?
Open

La Zooplus puteți cumpăra de toate, de la hrană umedă și uscată pentru animale de companie până la gustări și produse de igienă și îngrijire. De asemenea, sunt scoase la vânzare accesorii de transport, cuști, coliere, lese, dozatoare de apă și hrană, paturi, perne și îmbrăcăminte.

De asemenea, magazinul online nu duce lipsă de jucării, scărpinătoare, mingi, discuri, tuneluri și jocuri interactive.

Ce mărci pot găsi la ZOOPLUS?
Open

Zooplus are în stoc hrană pentru animale de companie de la Royal Canin, Eukanuba, Purina, Hill's, Bosch, Taste of the Wild, Brit, Applaws, Purizon, Sanabelle și Whiskas. Totodată, sunt disponibile articole de igienă de la Tigerino, Kooa, Savic și Versele-Laga, precum și accesorii de transport Sandy și Onoen.

De asemenea, sunt scoase la vânzare paturi Cosy Cord și Modern Living, jucării Chuckit!, goDog, Kong și Zoolove și alte produse de la branduri precum Pedigree, Rocco, Smilla, Catit, Iams și PetSafe.

Cum să economisiți bani la ZOOPLUS?
Open

Zooplus oferă produse la lichidare cu prețuri irezistibile și coduri digitale pentru reduceri suplimentare. De asemenea, puteți beneficia de produse cadou la achiziționarea de articole selectate, 20% reducere la produse și articole promoționale pentru doar 5Lei.

Nu ratați transportul gratuit la cumpărături de peste 199Lei și, de asemenea, la mărci selectate.

Întâlniți competitorii ZOOPLUS
Open

Zooplus* concurează pe piața românească cu mărci precum Maxi-Pet, Petmart, Animax, Pentru Animale, Purina, ABC-Zoo, Petpal, Petissimo, Fera, MobilePet și .

ZOOPLUS beneficii exclusive
Open

Zooplus are un "Program de loialitate" care vă permite să acumulați zooPoints pentru a le schimba cu recompense sau pentru a le dona în scopuri caritabile. Dacă vă abonați la Newsletter, veți primi 333 zooPoints, precum și reduceri speciale, cadouri pentru animalul dumneavoastră de companie și toate noutățile.

Nu uitați să recomandați Zooplus prietenilor dvs. pentru că puteți primi 350 zooPoints și o reducere de 10% pentru ei.

Reduceri oferite de ZOOPLUS
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.zooplus.ro/

RECLAMĂ