RECLAMĂ

NATÜRLICH ofertele săptămânale

NATÜRLICH ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la NATÜRLICH

Alte Bunuri de uz casnic, unelte și hobby mărci

DEDEMAN
DEDEMAN
BRICO DEPOT
BRICO DEPOT
HORNBACH
HORNBACH
AMBIENT
AMBIENT
ROMSTAL
ROMSTAL
LEROY MERLIN
LEROY MERLIN
DIEGO
DIEGO
MAKITA
MAKITA
MATHAUS
MATHAUS
PROGES
PROGES
VELUX
VELUX
VIVRE
VIVRE
DEDEMAN
DEDEMAN
BRICO DEPOT
BRICO DEPOT
HORNBACH
HORNBACH
AMBIENT
AMBIENT
ROMSTAL
ROMSTAL
LEROY MERLIN
LEROY MERLIN
DIEGO
DIEGO
MAKITA
MAKITA
MATHAUS
MATHAUS
PROGES
PROGES
VELUX
VELUX
VIVRE
VIVRE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la NATÜRLICH

Natürlich este unul dintre cele mai importante magazine de mobilier din România. Cu mai mult de 100.000 de clienți mulțumiți, Natürlich a fost capabil să ofere soluții la modă și funcționale pentru orice renovare a locuinței de-a lungul istoriei sale.

Natürlich oferă o gamă largă de produse la prețuri accesibile, astfel încât să nu cheltuiți prea mult. Nu uitați să verificați promoțiile lor.

Întrebări frecvente despre NATÜRLICH

Istoricul NATÜRLICH: despre NATÜRLICH?
Open

Natürlich a început în anul 2010, dar datează cu mult timp înainte. Proprietarii săi făceau deja parte din piața producției de mobilă și, motivați să continue să evolueze, au început să creeze această companie. Brandul un puternic spirit german și-a început aventura cu 7 magazine.

În prezent, Natürlich deține 13 magazine în orașele Baia Mare, Alba Iulia, Pitești, București, Sibiu, Mediaș, Cluj-Napoca, Oradea, Târgu Mureș, Bistrița, Brăila, Brașov și Timișoara, pe lângă cele 3 fabrici proprii.

Ce tip de produse pot găsi la NATÜRLICH?
Open

La Natürlich puteți cumpăra orice, de la biblioteci, rafturi, vitrine și holuri până la mobilier TV, mese și birouri. În plus, sunt disponibile canapele, pufuri, fotolii și scaune, precum și paturi, dulapuri și saltele.

Magazinele Natürlich oferă, de asemenea, cuptoare, mașini de spălat, frigidere, aparate de cafea și prăjitoare de pâine. De asemenea, nu lipsesc covoarele, lămpile, vazele, ghivecele de flori, tablourile și ustensilele de bucătărie.

Ce mărci pot găsi la NATÜRLICH?
Open

Natürlich comercializează produsele pe care le fabrică în unitățile sale de producție. Aceste produse poartă cu ele precizia și detaliile germane combinate cu cel mai nou design românesc. La această combinație se adaugă un angajament puternic față de mediu, care se reflectă în liniile sale reciclate.

Totodată, marca pune la dispoziție produse de la alte mărci, cum ar fi Electrolux, AEG și Smeg.

Cum să economisiți bani la NATÜRLICH?
Open

La Natürlich puteți obține 15% reducere la tapițerie reciclată și reduceri de sezon cu produse cu până la 30% reducere. În același timp, există articole făcute din materiale reciclate cu reduceri semnificative și un outlet cu articole cu reduceri de peste 50%. Știați că Natürlich oferă reduceri pentru cuplurile de tineri căsătoriți?

Întâlniți competitorii NATÜRLICH
Open

Natürlich împărtășește piața de mobilă alături de Biano, Jysk, Vivre, Casa Rusu, Mobexpert, Mobilier, VidaXL, Som Product, Favi, Ikea, The Home, Dedeman și Acaju.

NATÜRLICH beneficii exclusive
Open

Pentru a nu pierde nicio promoție Natürlich, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă abonați la newsletter-ul lor, care vă va permite să primiți instantaneu toate noutățile. Nu ratați codurile de reducere online cu reduceri mari sau campaniile promoționale precum "Yellow week" cu 10% reducere la mobilă și 20% reducere la decorațiuni.

Reduceri oferite de NATÜRLICH
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.naturlich.ro/

RECLAMĂ