RECLAMĂ

ZOOMANIA ofertele săptămânale

ZOOMANIA ultimele oferte de neratat
ZOOMANIA ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ZOOMANIA

Zoomania este un lanț de magazine românești de animale de companie, cunoscut ca fiind cel mai mare din Romania si dedicat comercializării de animale și produse veterinare.

Întrebări frecvente despre ZOOMANIA

Istoricul ZOOMANIA: despre ZOOMANIA?
Open

Începuturile Zoomania datează din anul 1996 când a fost deschis primul magazin în Ploiești, România. Încă de la început, compania a avut ca obiectiv să ajute proprietarii de animale de companie să trăiască mai bine alături de animalele lor de companie, de aceea, până în ziua de astăzi, menține în vigoare valorile care reprezintă compania: respectul și grija față de client, dreptate, calitate, inovație, interesul echipei înaintea interesului personal și respectul pentru natură.

În prezent, Zoomania este considerat cel mai mare lanț de magazine pentru animale de companie din România și operează comercial prin 26 de sucursale prezente în principalele orașe de pe teritoriului României: Arad, București, Ploiești, Suceava, Cluj, Bacău, Oradea, Tg. Mures, Sibiu, Craiova, Iasi, Brașov și Constanța, printre altele.

Ce tip de produse pot găsi la ZOOMANIA?
Open

Zoomania are o mare varietate de animale de companie disponibile. Clienții pot alege între câini și pisici de diferite rase, păsări, pești, țestoase, iguane, șerpi, chinchilla, dihori, cobai, hamsteri, gerbili, veverițe și iepuri. În plus, oferă produse veterinare precum cuști, gulere, lese, hamuri, gulere electronice de antrenament, jucării, jocuri educaționale, articole de toaletă, perne, coșuri, alimente, printre altele.

Ce mărci pot găsi la ZOOMANIA?
Open

Zoomania oferă produsele sale de la cei mai respectați producători din întreaga lume, inclusiv mărci precum Gran Bonta, HAGEN, Hills, Kitekat, Leonardo, Mitzura, 8in1, Acana, Adventuros, Applaws, ARIA MARCHESE și multe altele.

Cum să economisiți bani la ZOOMANIA?
Open

Zoomania are grijă ca clienții săi să aibă toate facilitățile de plată și ca mai presus de toate să poată economisi bani. De aceea au programul Star Card, care include anumite carduri, detaliate în secțiunea corespunzătoare și care beneficiază de opțiunea ratelor fără dobândă.

Întâlniți competitorii ZOOMANIA
Open

Unele dintre principalele companii cu care Zoomania concurează în România sunt Royal Pet Shop, Petlife.ro, Pet Store Brancusi 33 și petmaster.ro printre altele.

ZOOMANIA beneficii exclusive
Open

Zoomania este locul ideal pentru a găsi ce este mai bun pentru animalele dumneavoastră de companie. Compania oferă de la animale de rasă la articole de igienă pentru acestea. O gamă largă de produse de calitate superioară și mărci recunoscute împreună cu beneficii importante.

Reduceri oferite de ZOOMANIA
Open

Cataloge 365 are cele mai bune oferte Zoomania. Găsiți aici oportunități interesante de economisire pentru a face din achizițiile dumneavoastră un moment special și pentru a vă bucura de tot ce are Zoomania pentru animalele dvs. de companie.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.zoomania.ro/

RECLAMĂ