logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat ANIMAX

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ANIMAX

Cu o prezență de peste 20 de ani pe piață, Animax este cel mai important lanț de pet shop-uri din România, specializat în hrana pentru păsări, câini și pisici, echipamente, produse de îngrijire și igienă. Sediul central al companiei se află în București.

Întrebări frecvente despre ANIMAX

Istoricul ANIMAX: despre ANIMAX?
close

Animax a fost înființat în 2001 de către compania Pet Product. În anii următori, Animax a trecut printr-o expansiune și a deschis mai multe magazine în diverse zone din București și alte orașe din țară.

Animax se mândrește cu personalul său bine pregătit și cu atmosfera plăcută de care clienții se pot bucura în magazinele sale. De asemenea, Animax oferă sute de reduceri și promoții pentru produsele lor de înaltă calitate.

Ce mărci pot găsi la ANIMAX?
close

Animax vinde produse de la mărci locale și internaționale bine cunoscute, precum Aspect, Devora, Rinti, Tropiclean, Foolee, Enjoy, Sanabelle, Almo Nature, Purina, Kong, Tetra și Padovan, printre multe altele.

Cum să economisiți bani la ANIMAX?
close

Să economisești bani cu Animax este ușor dacă profiți de ofertele și promoțiile publicate pe site-ul oficial și pe rețelele de socializare. De asemenea, puteți vizita Cataloge 365 pentru a găsi cele mai recente cataloage Animax și pentru a nu rata nicio ofertă.

Întâlniți competitorii ANIMAX
close

Animax concurează în România cu alte magazine de animale de companie precum Pentru Animale, MegaPet, Maxi Pet, Fera, ABC Zoo, Pet Magazin, Pet Max și Pet Mart, printre multe altele.

ANIMAX este deschis în prezent?
close

Magazinele Animax sunt deschise de luni până sâmbătă între orele 9.00 și 21.00, iar duminica între orele 9.00 și 18.00. Cu toate acestea, unele sucursale pot avea ore de funcționare diferite în funcție de locația lor. Puteți verifica site-ul oficial Animax pentru a afla mai multe informații despre un magazin din apropierea dumneavoastră.

Câte magazine ANIMAX sunt în toată țara?
close

Animax operează în România prin intermediul a peste 130 de magazine situate în București, Timișoara, Târgu, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Oradea, Iași, Galați, Focșani și Caraiova, printre alte orașe.

Cum să cumpărați produse ANIMAX online
close

Cumpărați prin magazinul online oficial Animax și primiți produsele acasă în termen de 1-10 zile lucrătoare. Opțiunile de plată includ plata la livrare, carduri bancare prin mobilPay și transferuri bancare. Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră, o puteți returna în termen de 14 zile. Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 199,99 RON.

ANIMAX beneficii exclusive
close

Clienții se pot bucura de beneficii deosebite la Animax prin descărcarea aplicației oficiale a companiei. Aceștia se pot înscrie în Fideliclub, un program de loialitate care le permite să acceseze reduceri la fiecare achiziție. Abonarea la newsletter-ul Animax are, de asemenea, o mulțime de avantaje, precum oferte speciale și informații despre evenimente.

Reduceri oferite de ANIMAX
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.