logo

Ultimele oferte de neratat H&M

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la H&M

H&M este un lanț multinațional suedez de magazine care comercializează produse de modă și design pentru întreaga familie.

Întrebări frecvente despre H&M

Cum să economisiți bani la H&M?

H&M le oferă clienților săi posibilitatea de a economisi bani profitând de promoții speciale și reduceri la anumite produse. În plus, există un program de loialitate, prin care, devenind membru, ai acces la avantaje interesante, inclusiv oferte, reduceri și multe altele la cumpărături.

Reduceri oferite de H&M

Cele mai bune oferte și promoții H&M se găsesc pe Cataloge 365, un site web care îți oferă toate informațiile actualizate, astfel încât să poți economisi la următoarea achiziție. H&M este o companie care are o istorie îndelungată, oferind articole de modă la prețuri uimitoare din anul 1947. Nu mai aștepta și mergi la cea mai apropiată sucursală pentru a accesa toate reducerile și avantajele oferite de Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www2.hm.com/ro_ro/index.html

Istoricul H&M: despre H&M?

H&M a fost fondată în 1947 de către antreprenorul suedez Erling Persson, când a deschis primul magazin de modă pentru femei numit Hennes în Västerås, Suedia.

În deceniile următoare, au avut loc mai multe evenimente, inclusiv deschiderea de noi filiale și fuziunea mărcii cu magazinul pentru bărbați Mauritz Widforss din Stockholm. Din acel moment, denumirea H&M a fost prescurtată în H&M.

De la sfârșitul anilor 1960, H&M a început să se extindă la nivel internațional, ajungând în diferite țări din întreaga lume, cum ar fi România, unde și-a început operațiunile comerciale în anul 2011.

În prezent, H&M deține aproximativ 4.700 de magazine proprii în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia și America.

Ce mărci pot găsi la H&M?

H&M oferă produse de marcă proprie, inclusiv H&M, COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET și Afound.

Va avea H&M oferte de Black Friday?

H&M oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii H&M

Unele dintre principalele companii cu care H&M concurează în România sunt Takko, Mango, Oysho, Stradivarius și Zara, printre altele.

H&M beneficii exclusive

H&M este locul ideal pentru a vă face din cumpărături un moment plăcut. Compania dispune de o gamă largă de produse bazate pe cele mai noi tendințe în materie de modă și design, orientate pentru întreaga familie. Oferă mărci proprii, calitate excelentă și, mai ales, avantaje exclusive, de preferință pentru buzunar.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la H&M

Cele mai bune oferte pentru a economisi la H&M

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Modă? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 31 Modă magazine din Romania, inclusiv H&M și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.