logo

REMARKT catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la REMARKT

Remarkt este un lanț de hipermarketuri germane.

Întrebări frecvente despre REMARKT

Cum să economisiți bani la REMARKT?

Accesează pagina web a companiei Remarkt pentru a afla care sunt ultimele oferte și noile produse.

Obține cele mai scăzute prețuri în secțiunea Outlet. Economisește în fiecare zi cu secțiunea de Promoții de la Remarkt.

Reduceri oferite de REMARKT

Catalogos365 include toate cataloagele și broșurile Remarkt. Economisește la cumpararea de apă carbogazoasă și servețele de hârtie. Fi informat de ultimele oferte la batoane de proteine și soluție de baie cu Catalogos365 . Cele mai bune oferte și cupoane pentru Remarkt se găsesc în Catalogos365 .

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.remarkt.ro/

Istoricul REMARKT: despre REMARKT?

În anul 2006 Metro a achiziționat cele 85 de magazine Walmart din Germania și 25 de hipermarketuri Geant în Polonia. În același an Metro a inaugurat primul hipermarket Real în Romania.

În anul 2010 compania deținea 25 de hipermaketuri în țară și o investiție de peste 550 de milioane de euro. În anul 2017 hipermarketurile Real au fost cumpărate de Terazone Enterprises, funcționând din anul 2020 sub denumirea de Remarkt.

Ce mărci pot găsi la REMARKT?

Remarkt comercializează produse de la cele mai apreciate mărci precum Bic, Bio, Pronat, Allos, Gudo, Dorna, Borsec, Aquavia, Remington, Philips, Zelmer, Teesa, Rowenta, Prelix, Akai, Total Quartz, Elf, Univer, Florentino, Ballantines, Campari, Wembley, Havana Club, Tuborg, Budweiser, Carlsberg, Golden Brau, Somersby, Heineken, Philadelphia, Hochland, Jacobs, Nestlé, Nutella, Doncafe, Snickers, Milka, Coca Cola, Kinder, Olympia, Heinz, Fairy, Epack, Deep Fresh, Cif, Dove, Nivea, Garnier, LG, Panasonic, Vortex, Emeka, Whiskas, Purina, Pedigree, Danone, Farmec, Feliciana, Ariel, Hellman’s y Maped.

Va avea REMARKT oferte de Black Friday?

Remarkt oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii REMARKT

Principalii concurenți ai companiei Remarkt sunt marile lanțuri de supermarketuri, precum Kaufland, Carrefour, Lidl, Profi, Mega Image, Auchan, Selgros, Penny Market, Cora și Angst.

REMARKT beneficii exclusive

bold textObține transportul gratuit la prima comanda online de la Remarkt. Abonează-te la newsletter-ul Remarkt pentru a fii informat de următoarele promoții și de vânzările de sezon.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la REMARKT

Cele mai bune oferte pentru a economisi la REMARKT

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Supermarketuri? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 21 Supermarketuri magazine din Romania, inclusiv REMARKT și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.