RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat ECCO

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ECCO

Ecco este o marcă internațională, specializată în producția, fabricarea și comercializarea de încălțăminte. Este considerat unul dintre primii 4 mari producători de piele din lume, cu peste 2250 de magazine.

Compania produce piele prin intermediul unităților sale situate în Europa, Asia de Sud-Est și Orientul Îndepărtat, în timp ce sediul central al grupului Ecco Leather BV este o tăbăcărie din Olanda.

Ce tip de produse pot găsi la ECCO?

Ecco se ocupă cu fabricarea și producția de piele pentru încălțăminte și alte articole. Printre produsele sale puteți găsi o mare varietate de modele pentru femei și copii, având pantofi, sandale, papuci de casa, cizme, portofele, genți, curele, mănuși, accesorii și multe altele.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre ECCO

Istoricul ECCO: despre ECCO?
Open

Istoria Ecco datează de mai bine de 50 de ani, timp în care s-a implicat în fabricarea încălțămintei, gestionând toate etapele procesului. Cu toate acestea, începând din 1986, a început să producă piele prin cele patru unități de producție din Țările de Jos, Indonezia, Thailanda și China, piele care este utilizată în fabricile de încălțăminte și pentru clienții externi.

Astăzi, Ecco este o companie multinațională cu propriile tăbăcării de piele și fabrici proprii de producție de încălțăminte, care este vândută în 99 de țări din întreaga lume. Unul dintre acestea este România, unde are aproximativ 19 magazine fizice și un magazin online.

Localitățile în care se află pe teritoriul României sunt: București, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara, Brașov și Sibiu.

Ce mărci pot găsi la ECCO?
Open

Ecco este o companie specializată în fabricarea produselor sale, prin urmare, singura marcă pe care o oferă este marca proprie, având grijă să ofere cea mai bună calitate și să controleze întregul proces de fabricație, de la prelucrarea materiilor prime până la livrarea produselor către clienți.

Cum să economisiți bani la ECCO?
Open

Ecco* vă oferă opțiuni interesante pentru a economisi bani, printre care puteți beneficia de reduceri semnificative la produsele selectate, și să fiți la curent cu cele mai recente noutăți, colecții exclusive și oferte speciale prin abonarea la Newsletter.

Întâlniți competitorii ECCO
Open

Unele dintre principalele companii cu care Ecco concurează în România sunt PJ Shoes, CCC, Deichmann,Maricel și Corvaris, printre altele.

ECCO beneficii exclusive
Open

Cele mai bune beneficii ale Ecco pot fi obținute dacă sunteți membru al newsletter-ului, unde este posibil să aveți acces la reduceri, oferte exclusive și să fiți la curent cu toate noutățile.

De asemenea, oferă opțiunea de a urmări compania prin intermediul rețelelor sale de socializare, cum ar fi Facebook, Instagram, YouTube și altele.

Va avea ECCO oferte de Black Friday?
Open

Ecco oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de ECCO
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.ecco-shoes.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ