RECLAMĂ

NISSA ofertele săptămânale

NISSA ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la NISSA

Alte Îmbrăcăminte mărci

SINSAY
SINSAY
PEPCO
PEPCO
ORSAY
ORSAY
BONPRIX
BONPRIX
OVS
OVS
BERSHKA
BERSHKA
ZARA
ZARA
MOHITO
MOHITO
STRADIVARIUS
STRADIVARIUS
MANGO
MANGO
CROPP
CROPP
RESERVED
RESERVED
SINSAY
SINSAY
PEPCO
PEPCO
ORSAY
ORSAY
BONPRIX
BONPRIX
OVS
OVS
BERSHKA
BERSHKA
ZARA
ZARA
MOHITO
MOHITO
STRADIVARIUS
STRADIVARIUS
MANGO
MANGO
CROPP
CROPP
RESERVED
RESERVED

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la NISSA

Nissa este magazinul potrivit dacă sunteți în căutarea celui mai bun look pentru noapte. Cu o mare varietate de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei, marca se remarcă prin raportul calitate-preț foarte bun.

În magazinele Nissa veți găsi întotdeauna o promoție care să vă facă să arătați bine fără să cheltuiți prea mult.

Întrebări frecvente despre NISSA

Istoricul NISSA: despre NISSA?
Open

Originea Nissa se află în 1993, dar a fost cu mult înainte ca proprietarul său să înceapă să conceapă această companie. Brandul spune că o fetiță care obișnuia să poarte pantofii mamei sale a visat la propriul brand. Compania este condusă de un fost fotomodel care a vrut să facă un pas înainte și să înceapă propria afacere.

Nissa este prezentă în capitalele modei: New York, Moscova, Milano și Londra. În România, are 13 magazine în București, Brașov, Constanța, Craiova, Cluj-Napoca, Iași, Pitești, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Ce tip de produse pot găsi la NISSA?
Open

Nissa* oferă în magazinele sale atât haine de zi, cât și de seară. Vinde de toate, de la rochii, topuri și salopete la pantaloni, fuste, body-uri, jachete, paltoane și costume de baie. De asemenea, sunt disponibile pantofi, cizme și sandale.

De asemenea, marca comercializează o gamă largă de accesorii, cum ar fi genți, portofele, poșete, cercei, accesorii pentru păr, coliere, eșarfe, curele și broșe.

Ce mărci pot găsi la NISSA?
Open

Produsele disponibile la Nissa sunt fabricate intern. Brandul, în cadrul unui proces de producție strict, oferă articole care sunt aliniate la cele mai recente tendințe în materie de design și modă. Materia primă a hainelor este dintre cele mai sofisticate din Europa, ceea ce le face durabile și fiabile.

Cum să economisiți bani la NISSA?
Open

Dacă există un lucru care diferențiază Nissa, acesta este faptul că puteți cumpăra produse de înaltă calitate la un cost mai mic datorită ofertelor lor. Există articole cu o reducere de peste 30%, plus o reducere suplimentară de 10% la articolele promoționale. Nu uitați să verificați secțiunea "Final sale", care conține produse în lichidare pe care nu puteți să le ratați.

Întâlniți competitorii NISSA
Open

Nissa face parte din grupul divers de designeri care comercializează ținute de petrecere, precum Ana Radu, Cristina Săvulescu, Ersa Atelier, MLH, La Mode Toujours, Rhea Costa, Loulou, Parlor și Bol. De asemenea, concurează cu mărci de modă precum JJ's House, Fashiondays, About You și Epantofi.

NISSA beneficii exclusive
Open

Vă sugerăm două modalități de a face cumpărături la prețuri bune. În primul rând, abonați-vă la newsletter-ul Nissa pentru a primi promoții înaintea tuturor. De asemenea, vă puteți înscrie și vă puteți crea propria listă de dorințe, astfel încât, atunci când apare o promoție, să fiți gata de cumparat.

Reduceri oferite de NISSA
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://shop.nissa.com/ro/

RECLAMĂ