logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorVICTORIA'S SECRET
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat VICTORIA'S SECRET

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la VICTORIA'S SECRET

Victoria's Secret este un retailer american de lenjerie intimă, îmbrăcăminte și articole de înfrumusețare pentru femei. Compania se ocupă, de asemenea, de proiectarea, fabricarea și comercializarea produselor sale. Cu o traiectorie largă pe piață, Victoria's Secret este un brand recunoscut la nivel mondial. În România, compania oferă o gamă largă de produse prin intermediul magazinelor sale și a platformei online.

Întrebări frecvente despre VICTORIA'S SECRET

Istoricul VICTORIA'S SECRET: despre VICTORIA'S SECRET?
close

Victoria's Secret a fost fondată de Roy Raymond în 1977, în San Francisco, California. Brandul a câștigat popularitate pentru colecțiile sale de lenjerie intimă plină de farmec și pentru prezentările anuale de modă cu modele celebre cunoscute sub numele de "Angels". Astăzi, Victoria's Secret rămâne unul dintre cele mai importante branduri de lenjerie din întreaga lume. Compania își desfășoară activitatea în România prin intermediul a două magazine situate în București. În plus, își vând produsele prin intermediul magazinului lor online exclusiv.

Ce mărci pot găsi la VICTORIA'S SECRET?
close

Victoria's Secret este un producător internațional de lenjerie intimă, parfumuri și produse de înfrumusețare și, prin urmare, vinde produse sub marca proprie.

Cum să economisiți bani la VICTORIA'S SECRET?
close

Victoria's Secret pune la dispoziția clienților săi numeroase oferte și promoții, atât în magazin, cât și online. Clienții pot beneficia de reduceri de sezon, reduceri la anumite articole și oferte exclusive pentru membrii programului de fidelitate Victoria's Secret. La Catalogue 365 găsiți, de asemenea, cele mai recente oferte și promoții la Victoria's Secret.

Întâlniți competitorii VICTORIA'S SECRET
close

Victoria's Secret concurează în România cu alți retaileri de lenjerie și frumusețe, precum La Senza, Etam, Intimissimi și Sephora.

VICTORIA'S SECRET este deschis în prezent?
close

Victoria's Secret își deschide ușile în fiecare zi între orele 10:00 și 22:00. Programul de lucru se poate modifica în zilele de sărbători legale.

Câte magazine VICTORIA'S SECRET sunt în toată țara?
close

Victoria's Secret operează două magazine în București, România. Pentru a obține mai multe informații, vizitați https://victoriassecret.ro/magazinele-noastre.

Cum să cumpărați produse VICTORIA'S SECRET online
close

Victoria's Secret are un magazin online, de unde clienții pot cumpăra produsele și le pot primi acasă. Există transport gratuit în cazul comenzilor selectate și opțiuni de tip click-and-collect. În cazul în care apar neplăceri cu oricare dintre produsele sale, Victoria's Secret permite schimburi și retururi. Victoria's Secret dispune de un serviciu exclusiv pentru clienți prin telefon și e-mail.

VICTORIA'S SECRET beneficii exclusive
close

Cel mai bun mod de a obține beneficii exclusive la Victoria's Secret este abonarea la newsletter-ul lor. De asemenea, puteți urmări Victoria's Secret pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele lor.

Informații financiare relevante despre {{store}}
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.