logo
homeIcon
  1. separatorCosmetice
  2. separatorL'OCCITANE

L'OCCITANE catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la L'OCCITANE

L'OCCITANE este un retailer francez de produse de lux pentru corp, față, păr, parfumuri și produse pentru casă, cu sediul în Manosque, Franța. Compania are mai mult de 8.000 de angajați.

Întrebări frecvente despre L'OCCITANE

Cum să economisiți bani la L'OCCITANE?

Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu L'OCCITANE. L'OCCITANE se asigură că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor: puteți verifica ofertele săptămânale curente L'OCCITANE disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră. În plus, magazinul oferă o reducere de 25% la toate produsele.

Istoricul L'OCCITANE: despre L'OCCITANE?

Compania L'OCCITANE a fost fondată în 1976 de Olivier Baussan, cu scopul de a crea o companie care să celebreze și să păstreze tradițiile din Provence, țara sa natală. În prezent, L'Occitane are magazine în peste 90 de țări, inclusiv în România.

L'OCCITANE este deschis în prezent?

Unele dintre punctele de vânzare ale L'OCCITANE sunt deschise șapte zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 9.00 la 22.00, iar sâmbăta de la 8.00 la 22.00, cu excepția duminicilor, când majoritatea magazinelor nu sunt deschise.

Cum să cumpărați produse L'OCCITANE online

Răsfoiți site-ul L'OCCITANE și creați-vă propriul cont pe magazinul lor online. În calitate de utilizator înregistrat, puteți începe să adăugați articole în coșul de cumpărături, precum și să vă urmăriți comenzile, să verificați starea acestora și să selectați produsele preferate. L'OCCITANE oferă opțiuni de livrare în termen de 5 până la 7 zile lucrătoare.

Ce mărci pot găsi la L'OCCITANE?

L'OCCITANE își comercializează doar propria linie de produse sub marca privată L'OCCITANE.

Întâlniți competitorii L'OCCITANE

L'OCCITANE concurează în cea mai mare parte cu alte magazine și companii similare care operează, de asemenea, în România. Unele dintre magazinele cu care concurează L'OCCITANE includ SABON, Alissa Beauté, Provetto, MAC Cosmetics, WowSkin Cosmetics, SLA Paris și HNI Cosmetice.

Câte magazine L'OCCITANE sunt în toată țara?

Puteți găsi aproximativ 61 de puncte de vânzare L'OCCITANE în România. Unele dintre acestea sunt situate în București, Iași, Arad, Brașov, Brăila, Botoșani, Buzău, Constanța și Cluj Napoca, printre alte orașe.

L'OCCITANE beneficii exclusive

Clienții L'OCCITANE pot beneficia de multe beneficii exclusive cu magazinul. Abonați-vă la lista de corespondență L'OCCITANE și nu ratați ofertele excelente și ultimele noutăți. Fiți prima persoană care primește cele mai noi oferte de vânzare L'OCCITANE direct în căsuța dvs. de e-mail.

Informații financiare relevante despre {{store}}

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la L'OCCITANE

Cele mai bune oferte pentru a economisi la L'OCCITANE

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Cosmetice? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 23 Cosmetice magazine din Romania, inclusiv L'OCCITANE și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.