logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorProduse profesionale de înfrumusețare care nu sunt atât de scumpe pe cât crezi
RECLAMĂ

Produse profesionale de înfrumusețare care nu sunt atât de scumpe pe cât crezi

Produse profesionale de înfrumusețare care nu sunt atât de scumpe pe cât crezi

Nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a avea o piele perfectă. Este doar o chestiune de a încorpora în rutina ta zilnică câteva produse profesionale care nu sunt atât de scumpe pe cât credem. Scopul? Să avem grijă de pielea noastră chiar dacă avem puțin timp pentru îngrijirea personală. Dacă doriți să vă îmbunătățiți rutina de înfrumusețare fără să vă compromiteți bugetul, încercați produsele enumerate mai jos. Acestea vă vor face pielea să arate mult mai întinerită și le puteți găsi în cele mai importante magazine de frumusețe din România.

Creme de curățare

2.jpg

Produsele de curățare a feței sunt variate. Nu există un produs anume care să întrunească toate calitățile pentru a se potrivi diferitelor tipuri de piele. Unele pot fi excesiv de degresante, iar altele foarte acide sau alcaline. Alegerea unei creme în funcție de tipul tău de ten va fi fundamentală și este important ca aceasta să aibă o textură moale pentru a evita iritarea feței. La Yves Rocher puteți găsi creme de curățare la 72 de lei.

Protecție solară

3.jpg

Expunerea constantă la razele soarelui este dăunătoare pentru sănătatea pielii. Dacă lucrați la o stațiune balneară și sunteți aproape tot timpul în aer liber, folosirea unei creme de protecție solară bune va fi cheia pentru a evita arsurile solare. Pielea albă este mult mai sensibilă, chiar și la frigul extrem. Folosirea protecției pe timpul iernii vă va menține fața hidratată. Există creme de protecție solară cu factori diferiți, creme de protecție solară pentru copii și chiar creme de protecție solară compacte. La Avon puteți găsi creme de protecție solară la 50 de lei.

Apă micelară

4.jpg

Pur și simplu înmuiați un tampon de bumbac și treceți-l pe față cu atingeri ușoare și circulare, inclusiv pe pleoape și buze. După ce ați îndepărtat toată murdăria și machiajul, clătiți pielea cu apă caldă sau rece.
Clătirea apei micelare este opțională, deși este recomandabil să faceți acest lucru pentru a elimina orice impuritate rămasă. De asemenea, are rolul de a tonifia și hidrata pielea. La Notino găsiți apă micelară de la cele mai bune mărci la prețul de 35,40 de lei.

Balsam de buze

5.jpg

Balsamul de buze este un aliat de nădejde pentru pielea ta și are multiple întrebuințări. Îl poți folosi pentru a corecta machiajul, pentru a îndepărta machiajul sau pentru a-ți face sprâncenele să arate perfect. Cum? Dacă îți freci balsamul de buze în vârtejurile sprâncenelor, vei vedea că acestea sunt protejate și bine îngrijite. Deși acțiunea sa principală este asociată cu corectarea și repararea uscăciunii buzelor cauzate de expunerea la soare, vânt sau frig. Pentru o bună protecție a buzelor, protecția solară trebuie să fie de cel puțin factorul 15. Pe Life Care puteți găsi balsamuri de buze la 15 leu.

Șervețele demachiante

6.jpg

Acestea sunt folosite pentru a îndepărta rapid machiajul, dar numai superficial, deoarece nu elimină 100% din reziduuri. Va fi necesară o altă completare pentru a face o curățare în profunzime. Vă recomandăm să vă spălați pe față cu apă și săpun din abundență pentru a vă asigura că ați îndepărtat toate impuritățile și să aplicați un toner facial și o cremă hidratantă. Nu abuzați de șervețelele demachiante și urmați o rutină completă pentru a obține o piele mai fină. La Sephora găsești toate tipurile de prosoape demachiante.

Cataloge 365 îți aduce cele mai bune cataloage cu toate ofertele de la magazinele tale preferate de cosmetice din România.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.