logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorMagazine de feronerie pentru a-ți renova casa cu un buget redus
RECLAMĂ

Magazine de feronerie pentru a-ți renova casa cu un buget redus

Magazine de feronerie pentru a-ți renova casa cu un buget redus

Schimbările de sezon sunt ideale pentru remodelarea locuinței dumneavoastră. Alegeți mobilierul și culorile în funcție de perioada anului, iar aragazul poate fi protagonistul pentru a viziona, de exemplu, serialele și filmele preferate.

Iernile aspre din România te obligă să ai o sursă bună de căldură, și mai bine dacă aceasta se află în sufragerie. Poți decora camera cu un televizor mare și poți adăuga câteva fotolii confortabile. Deși o sufragerie mare este ideală în orice perioadă a anului pentru a primi musafiri.

Dar nu vă faceți griji în privința bugetului. În România există mari magazine de bricolaj pentru a vă renova casa cu un buget redus.

Brico Depot

2.jpg

La Brico Depot veți găsi o mare varietate de produse, cum ar fi canapele, biblioteci și rafturi, spații de depozitare pentru birou și living, dulapuri și noptiere, mese și birouri, articole decorative, paturi și saltele, electrocasnice și multe altele.

Dacă vă faceți griji că veți pierde bani, nu vă îngrijorați. Acest lanț de magazine are oferte și promoții excelente de care puteți profita în magazinele lor fizice și online. Se caracterizează tocmai prin prețurile sale mici și pentru că are promoții speciale pentru clienți.

Diego

3.jpg

Diego este o rețea internațională de franciză dedicată comercializării și distribuției de produse și accesorii pentru pardoseli și acoperirea pereților.

Comercializează o gamă largă de produse constând în pardoseli laminate, pardoseli de vinil, pardoseli impermeabile, covoare, mochete, covoare, iarbă artificială, perdele și tapet, împreună cu toate accesoriile aferente. Acest lanț de magazine are un card de fidelitate cu ajutorul căruia puteți obține avantaje interesante la cumpărăturile dumneavoastră.

Mathaus

4.jpg

Mathaus este un alt magazin recomandat de noi dacă doriți să vă redecorați casa. Veți găsi acoperișuri, hidroizolații, uși, ferestre, pardoseli, vopsele, benzi, produse de curățenie și gresie și faianță. De asemenea, puteți găsi covoare, jaluzele și perdele.

În același timp, se pot achiziționa garduri, plase, ghivece și mobilier de grădină, precum și mobilier, panouri solare și dispozitive de încălzire. Este o opțiune bună pentru a vă gândi la remodelarea grădinii, deoarece ați putea obține mobilier la prețuri mai mici pentru această perioadă a anului.

Hornbach

5.jpg

Clienții pot găsi la Hornbach peste 70.000 de articole, cum ar fi unelte și aparate, materiale de construcții, vopsele și lacuri, mobilier de bucătărie, corpuri de iluminat și multe altele. La fel ca toate marile magazine de mobilă din România, Hornbach oferă reduceri la anumite articole și oferă și servicii de finanțare. Cardurile cadou vor fi binevenite dacă știți pe cineva care se gândește să-și remodeleze casa.

Leroy Merlin

6.jpg

Această companie vinde și distribuie o gamă largă de mărci, cum ar fi Bosch, Dulux, Whirlpool, Zenitech, Philips și Duracell. Leroy Merlin comercializează, de asemenea, propriile mărci, cum ar fi Equation, Sterwins, Luxens, Sen Sea, Dexter și multe altele. Este ideal dacă doriți să găsiți varietate, prețuri bune și calitate.

Leroy Merlin oferă o gamă largă de articole de uz casnic, cum ar fi echipamente de bucătărie, paturi și sufragerii, canapele, biblioteci, mobilier de exterior, rafturi, textile, covoare, oglinzi și iluminat decorativ.

Cataloge 365 vă aduce broșurile și cataloagele cu cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale ale magazinelor de mobilă preferate pentru a vă renova casa cu un buget redus. Profită și nu cheltui peste măsură!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.