RECLAMĂ

MATHAUS ofertele săptămânale

MATHAUS ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la MATHAUS

Alte Bunuri de uz casnic, unelte și hobby mărci

DEDEMAN
DEDEMAN
BRICO DEPOT
BRICO DEPOT
HORNBACH
HORNBACH
AMBIENT
AMBIENT
ROMSTAL
ROMSTAL
LEROY MERLIN
LEROY MERLIN
DIEGO
DIEGO
MAKITA
MAKITA
NATÜRLICH
NATÜRLICH
PROGES
PROGES
VELUX
VELUX
VIVRE
VIVRE
DEDEMAN
DEDEMAN
BRICO DEPOT
BRICO DEPOT
HORNBACH
HORNBACH
AMBIENT
AMBIENT
ROMSTAL
ROMSTAL
LEROY MERLIN
LEROY MERLIN
DIEGO
DIEGO
MAKITA
MAKITA
NATÜRLICH
NATÜRLICH
PROGES
PROGES
VELUX
VELUX
VIVRE
VIVRE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la MATHAUS

Mathaus este o casă de vânzare de produse pentru construcția, amenajarea și decorarea locuinței cu o prezență importantă în România. Originea sa 100% românească, alături de varietatea mare de articole pe care le oferă, i-a permis să câștige mii de clienți.

Dacă vă gândiți să vă renovați casa, la Mathaus veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a face acest lucru și la prețuri accesibile.

Întrebări frecvente despre MATHAUS

Istoricul MATHAUS: despre MATHAUS?
Open

Pentru a vorbi despre Mathaus, trebuie să ne referim mai întâi la Arabesque, compania mamă a acesteia. Această companie a fost creată în 1994 de către familia Rapotan, una dintre cele mai bogate din țară. Încă de la început, compania a fost dedicată vânzării de materiale de construcții cu accent pe comerțul angro și pe profesionalism.

Cu scopul de a-și extinde rețeaua de clienți, în 2017, Arabesque a decis să deschidă primul său magazin de retail destinat publicului și a deschis Mathaus. În prezent, brandul are 7 magazine în orașele Pitești, Oradea, București, Constanța, Craiova, Iași și Galați.

Ce tip de produse pot găsi la MATHAUS?
Open

În Mathaus puteți cumpăra tot felul de materiale de construcție. În plus, se vând acoperișuri, hidroizolații, uși, ferestre, pardoseli, vopsele, benzi, produse de curățare și gresie. De asemenea, puteți găsi covoare, jaluzele, perdele, perne, pături, fețe de masă, organizatori, lămpi, unelte și produse de feronerie.

În același timp, pot fi achiziționate garduri, plase, ghivece și mobilier de grădină, precum și mobilier, panouri solare și dispozitive de încălzire.

Ce mărci pot găsi la MATHAUS?
Open

În magazinele Mathaus puteți cumpăra articole de la firme precum Wienerberger, Henkel, Rockwool, Romcim, Hyundai, Signify, Fabryo-atlas, Carmeuse și Norgips. De asemenea, este posibil să cumpărați materiale de construcție de la Adeplast, Aluplast, Ariston, Briotherm, Casabella, Decomix, Ecodach, Isover, Kronospan și Termofix.

Pe rafturile sale nu lipsesc articolele decorative Sintel, Tarkett, Savana paint și Vady.

Cum să economisiți bani la MATHAUS?
Open

La Mathaus găsești întotdeauna o ofertă care să aibă grijă de buzunarul tău. Profitați de programul "Momente de lichidare" cu prețuri imbatabile la sute de produse. De asemenea, puteți vizita secțiunea "oferte" cu produse cu reduceri de până la 8%. Transportul gratuit este, de asemenea, disponibil la Mathaus, în funcție de cheltuielile și adresa de livrare.

Întâlniți competitorii MATHAUS
Open

Mathaus este una dintre firmele care alcătuiesc universul companiilor care comercializează materiale pentru construcții și amenajări interioare, alături de Leroy Merlin, Dedeman, Romstal, Hornbach, Brico Depot, Melinda Instal, VidaXL, Atelierultau și Ideall.

MATHAUS beneficii exclusive
Open

Căutați mai multe beneficii la Mathaus? Brandul oferă posibilitatea de a vă finanța cumpărăturile în până la 36 de rate cu diferite carduri bancare și participă, de asemenea, la zilele promoționale, cum ar fi Black Friday. Abonează-te la buletinul lor informativ pentru a nu pierde nicio promoție.

Reduceri oferite de MATHAUS
Open

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://mathaus.ro/

RECLAMĂ