logo
homeIcon
  1. separatorFeronerie
  2. separatorMATHAUS
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat MATHAUS

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la MATHAUS

Mathaus este o casă de vânzare de produse pentru construcția, amenajarea și decorarea locuinței cu o prezență importantă în România. Originea sa 100% românească, alături de varietatea mare de articole pe care le oferă, i-a permis să câștige mii de clienți.

Dacă vă gândiți să vă renovați casa, la Mathaus veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a face acest lucru și la prețuri accesibile.

Întrebări frecvente despre MATHAUS

Istoricul MATHAUS: despre MATHAUS?
close

Pentru a vorbi despre Mathaus, trebuie să ne referim mai întâi la Arabesque, compania mamă a acesteia. Această companie a fost creată în 1994 de către familia Rapotan, una dintre cele mai bogate din țară. Încă de la început, compania a fost dedicată vânzării de materiale de construcții cu accent pe comerțul angro și pe profesionalism.

Cu scopul de a-și extinde rețeaua de clienți, în 2017, Arabesque a decis să deschidă primul său magazin de retail destinat publicului și a deschis Mathaus. În prezent, brandul are 7 magazine în orașele Pitești, Oradea, București, Constanța, Craiova, Iași și Galați.

Ce mărci pot găsi la MATHAUS?
close

În magazinele Mathaus puteți cumpăra articole de la firme precum Wienerberger, Henkel, Rockwool, Romcim, Hyundai, Signify, Fabryo-atlas, Carmeuse și Norgips. De asemenea, este posibil să cumpărați materiale de construcție de la Adeplast, Aluplast, Ariston, Briotherm, Casabella, Decomix, Ecodach, Isover, Kronospan și Termofix.

Pe rafturile sale nu lipsesc articolele decorative Sintel, Tarkett, Savana paint și Vady.

Cum să economisiți bani la MATHAUS?
close

La Mathaus găsești întotdeauna o ofertă care să aibă grijă de buzunarul tău. Profitați de programul "Momente de lichidare" cu prețuri imbatabile la sute de produse. De asemenea, puteți vizita secțiunea "oferte" cu produse cu reduceri de până la 8%. Transportul gratuit este, de asemenea, disponibil la Mathaus, în funcție de cheltuielile și adresa de livrare.

Va avea MATHAUS oferte de Black Friday?
close

Mathaus oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii MATHAUS
close

Mathaus este una dintre firmele care alcătuiesc universul companiilor care comercializează materiale pentru construcții și amenajări interioare, alături de Leroy Merlin, Dedeman, Romstal, Hornbach, Brico Depot, Melinda Instal, VidaXL, Atelierultau și Ideall.

MATHAUS beneficii exclusive
close

Căutați mai multe beneficii la Mathaus? Brandul oferă posibilitatea de a vă finanța cumpărăturile în până la 36 de rate cu diferite carduri bancare și participă, de asemenea, la zilele promoționale, cum ar fi Black Friday. Abonează-te la buletinul lor informativ pentru a nu pierde nicio promoție.

Reduceri oferite de MATHAUS
close

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://mathaus.ro/
RECLAMĂ

Copyright © 2023 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.