logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCinci greșeli pe care le fac oamenii de Black Friday
RECLAMĂ

Cinci greșeli pe care le fac oamenii de Black Friday

Cinci greșeli pe care le fac oamenii de Black Friday

Reducerile de Black Friday au devenit din ce în ce mai populare în România și tot mai multe companii se alătură acestei campanii, însă trebuie să fim atenți să nu facem anumite greșeli care ne-ar putea pune în pericol bugetul și care ne-ar putea compromite situația financiară. Acesta este cel mai mare eveniment de oferte și reduceri concentrat în câteva zile și care dă startul cumpărăturilor de Crăciun. De multe ori am văzut cozi lungi și chiar bătăi pentru produsele din marile magazine, care sunt acum reduse în cadrul vânzărilor online. Țineți cont de aceste cinci greșeli pe care le fac oamenii de Black Friday, astfel încât reducerile să nu vă prindă nepregătiți.

Nu vă planificați lista de cumpărături

2.jpg

Nu vă planificați cumpărăturile la fel ca atunci când mergeți la supermarket. O opțiune bună este să vă notați lucrurile de care aveți nevoie. Pe scurt, faceți o planificare a ceea ce doriți să cumpărați. În acest fel, veți evita să cădeți pradă tentațiilor din magazine. Ar trebui să cumpărați doar ceea ce aveți nevoie. Dacă vedeți un produs sau un preț bun, nu înseamnă că ar trebui să cumpărați. Gândiți-vă în avans dacă aveți cu adevărat nevoie de acel produs și dacă este un produs practic.

Nu calculați bugetul

3.jpg

Deoarece este un eveniment special de care trebuie să profitați pentru cumpărăturile de Crăciun, ideal este să calculați bugetul cât mai bine, pentru a nu intra în faliment. Delimitați cât sunteți dispus să cheltuiți și faceți cumpărături calculate, în funcție de această valoare. Magazinele precum Carturesti, Elvila, Fashion Days, Germag și Orange sunt de încredere, și puteți găsi o mulțime de produse la reducere.

Nu evaluați alte alternative

4.jpg

Cumpărăturile nu se termină de Black Friday. De obicei, magazinele au mai multe zile de reduceri și vânzări, așa că, dacă aveți îndoieli, puteți oricând să reveniți, chiar și a doua zi. În plus, nu trebuie să uitați că în cadrul unor evenimente precum Cyber Monday există, de asemenea, oferte online foarte bune, așa că va fi, de asemenea, o bună oportunitate de a cumpăra dacă aveți în prezent un buget restrâns.

Nu comparați prețurile

5.jpg

Se poate întâmpla ca atunci când vedeți un articol la preț redus să îl adăugați direct în coșul de cumpărături fără să mai consultați și alte reduceri. Pentru a evita dezamăgirea, vă sfătuim să comparați acea reducere cu altele de pe diferite platforme pentru a găsi cea mai bună ofertă. De asemenea, este important să vă asigurați că reducerea care apare este reală, deoarece există branduri care își măresc prețurile pentru a face oferta să pară mai mare decât este în realitate. Înainte de a cumpăra un produs, este important să vă asigurați că indicatorul de preț redus este întotdeauna plasat lângă o altă etichetă cu prețul original.

Nu cumpărați în mod sigur

6.jpg

Dacă aveți de gând să faceți cumpărături online, trebuie să vă asigurați că site-urile și metodele de plată sunt sigure. De asemenea, verificați dacă site-ul web are o secțiune de condiții generale și o politică de anulare pentru a anticipa evenimentele neprevăzute. Nu uitați să verificați costurile de transport, deoarece se poate întâmpla ca factura să crească în mod considerabil.

Cataloge 365 vă aduce toate cataloagele magazinelor voastre preferate, astfel încât să puteți profita de reducerile importante de Black Friday. Nu aveți cum să le ratați.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.