logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCe trebuie să știi pentru a face o listă perfectă de cumpărături
RECLAMĂ

Ce trebuie să știi pentru a face o listă perfectă de cumpărături

Ce trebuie să știi pentru a face o listă perfectă de cumpărături

Unul dintre chestiile care ne consumă cel mai mult și pe care nu ne place să le facem este lista de cumpărături. A face o listă pentru ceea ce avem nevoie pentru săptămână este dificilă, mai ales dacă lucrăm departe de casă pentru ore lungi. De cele mai multe ori, ajungem în marile magazine cu mintea goală și cumpărăm după cum vedem articolele de pe raft. La sfârșitul zilei ne dăm seama că am uitat jumătate din produse și am cumpărat multe altele care nu ne erau atât de utile. Ca să nu vă mai stresați de fiecare dată când mergeți la Supeco, Carrefour, Pepco, Kaufland, Lidl sau Metro, vă ajutăm să vă faceți lista de cumpărături perfectă. Țineți cont de aceste sfaturi.

Planificați-vă meniul săptămânal

2.jpg

Organizați-vă mesele pentru întreaga săptămână și faceți cumpărăturile în funcție de această planificare. Veți ști ce să cumpărați și în cantitatea potrivită. Încercați să vă asigurați că alimentația săptămânală este echilibrată și că includeți toate grupele de alimente. Având în vedere că acum este iarnă în România, este indicat să adăugați pe listă cafeaua, legumele, ciocolata, nucile și bulion.

Primiți newsletter-ul cu oferte

3.jpg

Întotdeauna este bine să lăsați o parte a listei goală pentru a adăuga un produs la reducere. Cumpărând două sau trei produse la reducere nu vom mai depăși atât de mult bugetul și vom putea profita de produse proaspete la preț avantajos. Nu fiți atât de stricți și bucurați-vă de tratament. Marile lanțuri de supermarketuri oferă multe reduceri la care nu putem renunța. Alegeți, de exemplu, legume de sezon și luați încă una care este la reducere doar pentru a vă satisface pofta. Abonarea la buletinul informativ al fiecărui lanț este o opțiune bună pentru a fi la curent cu toate ofertele.

Cumpărați în funcție de ceea ce aveți nevoie

4.jpg

Dacă v-ați planificat deja mesele săptămânale, veți ști exact de ce cantitate din fiecare produs aveți nevoie. Nu uitați că nu este indicat să stocați o mulțime de produse perisabile. Acestea ar putea expira în scurt timp fără ca măcar să fie folosite. Este adevărat că, uneori, supermarketurile lansează promoții pentru achiziții de până la șase produse, dar dacă știți că nu le veți folosi, este de preferat să evitați această cheltuială.

Stabiliți un buget

5.jpg

Lista va depinde de bugetul dumneavoastră. Este întotdeauna recomandabil să faceți cumpărăturile după ce ați primit salariul. Nu veți număra fiecare bănuț și veți avea posibilitatea de a adăuga mai multe articole în coș. Un sfat în plus care poate fi foarte util: verificați prețurile online și apoi, când mergeți în magazinul fizic, veți ști exact valoarea fiecărui produs. Cu alte cuvinte, simulați cumpărăturile virtuale și luați exact suma de bani necesară dacă preferați să mergeți pe jos la supermarket. Nu vă lăsați tentați de bunătățile de lângă casele de marcat și rămâneți în cadrul structurii pe care v-ați conceput-o deja.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele de reduceri ale supermarketurilor preferate ale românilor. Explorează ofertele și reducerile și profită de ele la următoarea ta achiziție.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.