logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 sfaturi pentru a avea grijă de pielea ta în această iarnă
RECLAMĂ

5 sfaturi pentru a avea grijă de pielea ta în această iarnă

5 sfaturi pentru a avea grijă de pielea ta în această iarnă

Vara tinde să primească toată atenția atunci când vine vorba de îngrijirea pielii, dar iarna este o perioadă a anului în care temperaturile scăzute și vântul pot afecta pielea feței și a mâinilor dacă nu vă luați măsurile necesare. Sosirea celei mai reci perioade a anului este iminentă, așa că iată 5 sfaturi pentru a-ți proteja pielea.

Păstrați pielea hidratată

2.jpg

Vântul poate cauza uscăciune, în special pentru persoanele cu pielea sensibilă, așa că este esențial să o mențineți hidratată. Sephora are o gamă largă de creme hidratante pentru pielea uscată, matură, sensibilă și grasă, cum ar fi tonicul echilibrant cu PH neutru de la Sephora Collection sau serul reparator de la 111 Skin. La Avon puteți găsi seturi cu creme hidratante cu vitamina D și seruri cu vitamina C, precum și geluri hidratante ușor de aplicat pentru zi și noapte.

Protejați-vă de soare

3.jpg

Deși iarna pare să strălucească mai puțin, razele UV ale soarelui reprezintă întotdeauna o amenințare serioasă pentru pielea noastră. De asemenea, dacă mergem la schi sau la sporturi de iarnă trebuie să fim foarte atenți să nu ne lăsăm fața expusă fără protecție. Oriflame oferă loțiunea de față Sun 360 cu factori de protecție 30 și 50 pentru copii și adulți. Douglas oferă o gamă largă de produse de protecție solară cu reduceri de până la 64%, de la mărci bine cunoscute precum Biotherm, Eucerin, Clinique, Shiseido și Vichy. În ofertă puteți găsi crema de protecție solară Lancaster Sun Beauty Velvet Milk sau crema de protecție solară Clarins cu factor +50.

Nu uitați de mâini

4.jpg

Dacă nu purtați mănuși iarna, nu uitați să vă protejați mâinile de uscăciune și de proliferarea ulterioară a calusurilor și a crăpăturilor pielii. Cremele de mâini sunt o opțiune bună pentru a le purta în geantă și a le aplica de câteva ori pe zi. Yves Rocher are creme de mâini hidratante într-o varietate de parfumuri: nucă de cocos, zmeură, mango și coriandru, printre altele. O alternativă este kitul de cremă de mâini, cu patru creme cu unt de shea organic sustenabil și gel de aloe vera.

Post solar

5.jpg

Uneori uităm să folosim cremă de protecție solară și simțim cum ne arde pielea și vedem pete roșii din cauza expunerii la razele UV. În aceste cazuri, cea mai bună opțiune este de a recurge la cremele după plajă. La Sephora găsești spray-ul SVR Secure After Sun, cu o textură proaspătă, ușoară și apoasă, pentru o absorbție rapidă. O altă alternativă este crema reparatoare Sisley cu unt de shea.

Seruri

6.jpg

Serumurile cosmetice sau serumurile sunt ingrediente active care combat îmbătrânirea rapidă a pielii ca urmare a deteriorărilor cauzate de expunerea la condiții meteorologice nefavorabile. Oriflame are tot felul de seruri, cum ar fi Feet Up Advanced repair oil.

Intră pe Cataloge 365 și consultă cele mai bune cataloage pentru a-ți proteja pielea iarna fără a cheltui prea mult.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.