logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCyber Monday în România. Ce să cumpărați și ce să evitați
RECLAMĂ

Cyber Monday în România. Ce să cumpărați și ce să evitați

Cyber Monday în România. Ce să cumpărați și ce să evitați

Cyber Monday este unul dintre cele mai așteptate evenimente de către români pentru a achiziționa produse la reducere. Cu toate acestea, este întotdeauna necesar să fim foarte atenți și să verificăm dacă ofertele promovate de diferitele magazine sunt de fapt reale. Dacă nu știți cum să comparați prețurile de Cyber Monday cu cele din zilele precedente, s-ar putea să ajungeți să cumpărați produse la aceeași valoare de dinainte de reduceri sau chiar mai scumpe. Cu toate acestea, dacă aveți deja experiență în domeniul reducerilor, veți avea o idee clară asupra modului în care puteți face cumpărături pentru a profita la maximum de acest eveniment. Magazinele precum Altex, Domo, IKEA, JYSK, Mango sau Zara sunt întotdeauna de încredere și se implică în astfel de inițiative. Determinați produsele de care aveți nevoie și începeți căutările pe internet.

Ce să cumpărați

2.jpg

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar noi întotdeauna lăsăm cumpărarea cadourilor pentru ultimul moment. Multe persoane profită de reducerile de Cyber Monday pentru a obține oferte bune, și nu puteți fi lăsat pe dinafară. Magazinele online vor oferi o mare varietate de reduceri și soldări de produse, de exemplu, la articolele lor dedicate tehnologiei. Iată o listă cu câteva articole care pot reprezenta o opțiune interesantă pentru a le dărui celor dragi de acest Crăciun:

  • Căști wireless: din ce în ce mai multe persoane ascultă muzică sau podcast-uri prin intermediul telefonului mobil, al computerului sau al tabletei. Un accesoriu bun pentru a îmbunătăți această experiență sunt căștile wireless, care vă oferă un confort sporit prin faptul că nu sunt conectate la dispozitiv printr-un cablu.
  • Skateboard electric: un cadou vedetă pentru cei care se deplasează toată ziua prin oraș și doresc să evite să ia mașina sau transportul în comun. Acest produs costă o sumă importantă, dar, datorită ofertelor Cyber Monday, îl puteți obține la un preț mult mai mic.
  • Consolă: există numeroase opțiuni pentru a le face cadou. Aceste produse pot fi găsite pe piață la un preț ridicat, dar dacă profitați de oferte puteți obține acest produs la un preț mai mult decât rezonabil. O consolă ar putea fi un cadou perfect pentru copiii sau partenerul dumneavoastră, deoarece aceasta se potrivește unui segment de vârstă destul de vast.

Ce să evitați

3.jpg

Așa cum există o multitudine de produse pe care este indicat să le cumpărați în timpul Cyber Monday datorită ofertelor bune pe care le puteți găsi, există altele pe care este de preferat să le evitați deoarece nu reprezintă economii reale.

  • Dispozitive marcă proprie: dacă vă gândiți să cumpărați un produs de la Amazon sau de la orice alt brand, îl veți găsi la reducere, dar vă recomandăm să așteptați pentru că pe parcursul anului le veți putea obține la un preț mai bun.
  • Tichete de zbor: multe companii aeriene umflă prețurile în aceste perioade, așa cum se întâmplă de Crăciun sau de Paște. Cel mai bine este să așteptați până la primăvară, când puteți găsi zboruri mai ieftine. Cu toate acestea, puteți începe întotdeauna să vă planificați vacanța căutând un troler la un preț redus, astfel încât, atunci când va veni momentul, să fiți complet pregătiți și gata de plecare.

Cataloge 365 vă aduce toate cataloagele de reduceri ale magazinelor voastre preferate din România. Profitați din plin și cumpărați cu ocazia Cyber Monday tot ce ați amânat din a cumpăra pe tot parcursul anului.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.