logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCele mai ieftine supermarketuri din România
RECLAMĂ

Cele mai ieftine supermarketuri din România

Cele mai ieftine supermarketuri din România

O mare parte din bugetul nostru este alocată cumpărării de alimente. Cunoașterea reducerilor și a promoțiilor reprezintă o modalitate bună de a economisi bani. În România, există multe supermarketuri care dețin propriile strategii, și care reprezintă oferte ideale pentru dumneavoastră.

Lidl

lidl-deals-min.jpg

Este cunoscut ca fiind unul dintre principalele lanțuri de supermarketuri cu oferte promoționale. Aici puteți găsi o gamă largă de produse și mărci la cele mai bune prețuri. Găsiți produse de la panificație și patiserie până la gustări, produse lactate, produse de curățenie și îmbrăcăminte.

Clienții Lidl pot descărca aplicația mobilă Lidl Plus și pot accesa cupoanele și ofertele din aplicație, precum și să profite de reducerile suplimentare disponibile în fiecare săptămână.

Consultați ofertele și promoțiile lor și economisiți până la 30% la următoarea achiziție.

Mega Image

mega-image-deals-min.jpg

Este unul dintre cele mai mari magazine din România, de unde puteți găsi de toate, de la fructe și legume, produse lactate, mezeluri, carne și produse congelate până la articole pentru copii, produse de îngrijire personală, cosmetice și de curățenie.

Mega Image înseamnă chilipiruri. În aceste magazine veți găsi produse cu reduceri de până la 50%.

Nu uitați să consultați „Mega Regatul Ofertelor” și să fiți atenți la codurile promoționale cu vouchere de reducere.

Carrefour

carrefour-deals-min.jpg

Magazinele Carrefour oferă o gamă largă de produse alimentare și băuturi. De la fructe, legume, carne și produse lactate până la băuturi răcoritoare și vinuri îmbuteliate. În plus, puteți cumpăra tehnologii și există articole de bazar, jucării, cosmetice și produse de îngrijire personală.

Ofertele și promoțiile sunt cele mai căutate articole la Carrefour. Puteți accesa reduceri săptămânale de până la 50%.

De asemenea, există cupoane de până la 500 de lei pentru viitoarele achiziții de produse electronice și aveți posibilitatea de a cumpăra cu cardul.

Penny

Magazinele Penny oferă o mare varietate de produse, inclusiv alimente preparate, produse de panificație, băuturi, produse lactate, produse congelate, mezeluri, conserve, dulciuri, fructe și legume proaspete, carne și multe altele.

În catalogul lor săptămânal veți găsi cele mai recente noutăți și reduceri speciale. Abonați-vă la newsletter-ul lor pentru a fi la curent cu toate promoțiile magazinului.

Revendicați-vă cardul Penny pentru a avea acces la reduceri exclusive în fiecare săptămână, cupoane digitale și premii.

Supeco

supeco-deals-min.jpg

Vinde o gamă variată de produse, precum uleiuri, cafea, ciocolată, toate tipurile de conserve, vinuri, băuturi, băuturi răcoritoare, paste făinoase, produse proaspete de măcelărie, cârnați, legume și fructe, de diferite mărci.

Supeco oferă clienților săi posibilitatea de a economisi prin reduceri interesante, precum și prin oferte pentru achiziții în vrac. În plus, abonându-vă la newsletter, puteți fi la curent cu cele mai recente noutăți despre reduceri.

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune și mai variate cataloage. Profitați de toate ofertele și promoțiile.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.