logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCele mai bune stiluri de modă la prețuri accesibile pentru 2023
RECLAMĂ

Cele mai bune stiluri de modă la prețuri accesibile pentru 2023

Cele mai bune stiluri de modă la prețuri accesibile pentru 2023

Moda se reînnoiește și se reciclează. Suntem mereu în căutare de noi trend-uri și alergăm la magazine de fiecare dată când apare ceva care ne place. Trebuie să alungăm mitul conform căruia pentru a te îmbrăca bine trebuie să cheltuiești mulți bani. În România există o mulțime de magazine care vând cele mai bune haine la prețuri accesibile. Este o situație avantajoasă pentru ambele părți. Câștigi prin economisirea banilor și câștigi la calitatea produselor. Rochiile cu paiete, topurile, pantalonii cargo și chiar fuste mini roz sunt tendințele viitoare pentru primăvară. Este adevărat că mai întâi trebuie să lași în urmă sacoul și cămașa, dar este timpul să te gândești la reînnoirea garderobei tale. Nostalgie pentru unii și experiment pentru alții. Despre asta este vorba în modă. Iată cele mai bune stiluri de modă la prețuri accesibile pentru 2023.

Tricouri oversized

2.jpg

Tricourile oversized nu mai sunt exclusiv pentru skateri și motocicliști. Multe cântărețe și actrițe celebre încarcă fotografii pe rețelele lor cu acest tip de îmbrăcăminte. Ele sunt un "must have" pentru sezonul estival. Despre ce este vorba? Tricouri, bluze și chiar pantaloni cu câteva numere mai mari decât cele pe care le porți în mod normal. La Zara găsești cămăși oversize la prețul de 35.90 dolari.

Pantaloni cargo

3.jpg

Crezi că nu ai nevoie de ei până când vezi pantaloni cargo în vitrina unui magazin. Sunt ultima tendință în materie de modă și pot fi combinați perfect cu un tricou oversize. Pantalonii cargo au un design foarte special: sunt largi și au multe buzunare mari și pătrate care ies în afară de îmbrăcăminte. Obișnuiau să fie purtați doar de bărbați, dar acum femeile sunt încurajate să îi poarte. La Orsay sunt pantaloni cargo frumoși la 98 de dolari. Fugi să-ți cumperi o pereche.

Fuste mini

4.jpg

Dacă există ceva clasic în anii '90, acela sunt fustele mini roz. Erau visul oricărei adolescente și au revenit în acest 2023 cu și mai multă forță. Au fost clișeul fiecărui film de la Hollywood, iar cântărețe precum Britney Spears le-au imortalizat. Accesoriul ideal? Un top negru, pentru ca privirile să se concentreze pe fustă. La Bonprix poți achiziționa fuste mini la prețul de 44,90 dolari.

Rochii transparente

5.jpg

Transparențele sunt din nou în tendințe la tot felul de articole vestimentare, mai ales la rochii. Dacă nu ești timidă, poți apela la această opțiune atunci când ai o ieșire importantă. Dacă știi să combini această rochie cu pantofi buni și o geantă de mână, vei străluci cu adevărat. Bershka are rochii mini din tricot transparent pentru 139 de dolari. Care este secretul? Alege lenjeria intimă care completează rochia.

Blugi cu perle

6.jpg

Blugii sunt un clasic al tuturor anotimpurilor. Cu atât mai mult acum dacă îi completăm cu perle pentru a-i da un pic de farmec. Dacă nu îți place să porți rochii, blugii cu perle sunt opțiunea pentru o petrecere de gală. Combinarea cu un sacou simplu va fi cheia. La Takko veți găsi o mare varietate de blugi în toate gamele de prețuri. Cei mai ieftini costă 59,99 dolari.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele de reduceri ale magazinelor tale preferate din România. Dacă vrei să fii la modă fără să cheltuiești prea mulți bani, ai ajuns la locul potrivit.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.