logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCele mai bune magazine de mobilă pentru renovarea locuinței
RECLAMĂ

Cele mai bune magazine de mobilă pentru renovarea locuinței

Cele mai bune magazine de mobilă pentru renovarea locuinței

Dacă sunteți pe cale să vă renovați casa și aveți un buget limitat, nu vă faceți griji. Puteți profita și răsfoi cele mai bune magazine din România pentru a găsi oferte pentru articole de mobilier. Canapele, măsuțe de cafea și cea mai mare varietate de produse premium la prețuri accesibile. Aici sunt cele mai bune magazine din țară pentru a vă face casa să arate ca nouă.

JYSK

2.jpg

Acest lanț de magazine oferă o gamă largă de produse de marcă, cum ar fi paturi, dulapuri, perne și huse de perne, saltele, mese, canapele, oglinzi, paturi supraetajate, halate de baie, perdele de duș, prosoape, biblioteci, scaune de birou și multe altele.

Avantajul JYSK constă în faptul că oferă mai multe modalități de a economisi bani. Veți putea accesa numeroase oferte și veți putea beneficia de reduceri de până la 60% la produsele selectate. În plus, JYSK pune la dispoziția clienților săi o secțiune exclusivă cu articole mereu la prețuri mici. Abonându-vă la buletinul lor informativ, veți fi primul care va afla despre ofertele magazinului

Ikea

3.jpg

Acest magazin își atrage clienții cu o mare varietate de articole de uz casnic, inclusiv seturi de mobilier, articole de bucătărie, mobilier de exterior, biblioteci, textile, covoare și accesorii pentru baie. Ikea vinde și distribuie sub marca proprie.

Există diferite moduri în care puteți economisi bani făcând cumpărăturile la Ikea. Consultați ofertele de sezon și bucurați-vă de reduceri de până la 50% la multe articole. În plus, clienții se pot alătura familiei Ikea și pot primi acces la reduceri speciale și oferte lunare valabile doar pentru membrii Ikea.

Lem's

4.jpg

Acest magazin comercializează produse marcă proprie, fabricate și dezvoltate în atelierele proprii. Lem's oferă și alte mărci, precum Bosch, Whirlpool, Candy, Electrolux și Teka. Puteți găsi produse precum paturi, dulapuri, fotolii și canapele, saltele, aparate de bucătărie, mese, scaune și dulapuri de colț.

Verificați promoțiile și ofertele existente în magazine și pe site-ul lor. Puteți găsi reduceri de până la 50% și vă puteți bucura de articole la cel mai mic preț. De asemenea, vă puteți abona la newsletter și primiți cele mai noi oferte, direct pe adresa de e-mail.

Mobexpert

5.jpg

La Mobexpert puteți găsi mobilier pentru fiecare colț al casei dumneavoastră. De la mobilier pentru dormitor, precum paturi, dulapuri și noptiere, până la mobilier pentru living. Nu aveți cum să ratați covoarele, corpurile de iluminat, articolele de bazar, saltelele, ornamentele și mobilierul de exterior și de grădină. Întotdeauna veți găsi oferte la Mobexpert. Puteți beneficia de oferte speciale de până la 50% și 25% reducere la achiziționarea de mobilier pentru copii. Nu uitați să verificați secțiunea outlet cu reduceri de până la 70%. În plus, puteți plăti în până la 36 de rate fără dobândă.

Cataloge 365 vă aduce cataloagele magazinelor de mobilă preferate. Evaluați prețurile diferite și ofertele speciale și cumpărați ceea ce aveți cu adevărat nevoie pentru a vă renova casa.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.