logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 moduri ieftine de a vă restaura mobilierul
RECLAMĂ

5 moduri ieftine de a vă restaura mobilierul

5 moduri ieftine de a vă restaura mobilierul

Dacă ești una dintre acele persoane care adoră să decoreze și ești mereu în căutare de idei bune pentru a-ți înfrumuseța casa, dar nu ai foarte mulți bani... nu-ți face griji! Aici îți vom da câteva sfaturi pentru a-ți restaura mobila cu un buget foarte mic. În magazinele mari, cum ar fi Hornbach, Leroy Merlin, Brico Depot și Makita, veți găsi totul la cel mai bun preț. În România, opțiunile sunt numeroase și puteți alege magazinul care se potrivește cel mai bine gusturilor dumneavoastră pentru a face din restaurarea mobilierului o experiență cu adevărat plăcută. Dacă munca te stresează, ia-ți câteva minute pentru a face din casa ta cel mai bun loc din lume. Puneți mâna la treabă!

Vinil pentru pardoseli

2.jpg

Puteți găsi unele tipuri de pardoseli cu materiale ieftine, cum ar fi vinilul sau parchetul laminat, care vă vor ajuta să dați un aspect nou casei dumneavoastră. Există un număr infinit de modele pe piață. De la un covor cu un vinil cu model până la a include o pardoseală laminată cu aspect de lemn. Alegerea vă aparține.

Perne

3.jpg

Ce pat sau canapea nu arată mai bine cu niște perne frumoase? Deși nu sunt prea scumpe și pot adăuga o notă de aer proaspăt în casa ta, este unul dintre acele lucruri pe care le poți face singur pentru a reduce costurile. Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție, mergi la un magazin și cumpără modelul care se potrivește cel mai bine mobilierului tău, astfel încât să iasă cu adevărat în evidență fără să fie nevoie să îl schimbi.

Culoare nouă pentru mobilier

4.jpg

Vopsirea mobilierului este una dintre cele mai ușoare și mai ieftine opțiuni pentru a da un aspect nou casei tale. Înainte de a începe să renovați decorul casei, începeți cu culorile mobilierului. O combinație bună de culori poate schimba complet aspectul unei încăperi.

Mânere pentru dulapuri

5.jpg

Nu trece o zi fără să deschidem un sertar, un dulap de bucătărie sau o ușă de dulap. Dacă dulapurile de bucătărie sunt albe și v-ați săturat să arate atât de plictisitor, puteți cumpăra mânere noi pentru a adăuga o notă de design elegant, în special pentru decoratorii de interior. Înlocuirea mânerelor mobilei de bucătărie sau de dormitor le poate face mai funcționale, le poate aduce mai multă căldură sau un aer mai industrial, le poate pune în valoare minimalismul sau, dimpotrivă, le poate face mai decorative și mai colorate. Aveți o multitudine de opțiuni: minimaliste, de bar, din piele, din porțelan, cromate. Bucurați-vă de creație.

Încă o șansă pentru lampa ta

6.jpg

Poate că lampa din sufragerie a devenit puțin învechită. Cu o mică investiție și un pic de bricolaj electric puteți da un nou aspect iluminării din sufragerie. Schimbați becul din cameră sau pur și simplu reînnoiți aspectul vechiului corp de iluminat. Puteți cere sfaturi de la angajatul unuia dintre magazine sau puteți căuta pe internet pentru a da lămpii o notă mai personală și a o face să iasă în evidență în mediul în care va fi amplasată.

Cataloge 365 vă aduce toate cataloagele cu cele mai bune oferte de la magazinele dvs. preferate pentru a vă restaura cu ușurință mobilierul.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.