logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorProduse accesibile pentru îngrijirea grădinii dvs.
RECLAMĂ

Produse accesibile pentru îngrijirea grădinii dvs.

Produse accesibile pentru îngrijirea grădinii dvs.

Tuturor ne place să avem o grădină frumoasă și curată, unde să ne petrecem timpul cu familia sau pur și simplu să ne relaxăm. Angajarea unui grădinar pentru a o întreține poate fi foarte costisitoare, așa că iată câteva produse ieftine pentru a avea grijă de grădina dumneavoastră.

Stropitori

2.jpg

Oricât de simplu ar părea, condiția esențială pentru a ne menține grădina radiantă este să o udăm regulat. La Brico Depot, există stropitori din plastic foarte economice pentru toate tipurile de grădini, de la 1,5 la 10 litri și cu duze de stropire. O altă alternativă bună pentru întreținerea grădinii și evitarea udării manuale sunt aspersoarele, care udă constant o suprafață și sunt ușor de instalat. La Leroy Merlin puteți achiziționa toate tipurile de aspersoare, cu unghiuri de udare de 90, 180 și 360 de grade, de la mărci tradiționale precum Gardena, Hunter și Jardibric.

Greble și suflante

3.jpg

Toamna, este obișnuit ca gazonul și straturile de flori să fie acoperite cu frunze căzute din copaci, așa că este necesar să le strângem și să păstrăm grădina curată. Hornbach oferă greble metalice cu dinți reglabili de la Multi Star, iar o opțiune mai economică sunt greblele cu dinți din plastic. Dacă aveți o grădină mare și vă este prea lene să o greblați manual, vă recomandăm aspiratoarele cu suflantă. Brico Depot are suflante de aspirare cu hamuri de umăr ușor de reglat și roți cu role pentru sprijin și manevrabilitate ușoară.

Foarfece de crengi și drujbe

4.jpg

Tunderea este esențială pentru îngrijirea grădinii dumneavoastră și nu toate plantele și tufele se taie în aceeași perioadă a anului. Vă recomandăm să analizați speciile pe care le aveți în grădină și să consultați un specialist. Leroy Merlin are toate tipurile de foarfece de tăiat pentru plante mici și arbuști înalți, atât manuale, cât și electrice. O alternativă bună este foarfeca de grădinărit ergonomică Geolia, lungă de 66 de centimetri. Pentru crengi mai groase sau pentru lemnul încăpățânat, o alternativă sunt ferăstraiele manuale, cum ar fi fierăstrăul ușor de manevrat din oțel Multi Star Boomzaag, disponibil la Hornbach. Pe de altă parte, pentru tăierea copacilor sau a buștenilor, ferăstraiele cu lanț reprezintă cea mai bună opțiune. Brico Depot are drujbe electrice și pe benzină de la Titan, McCallister și Erbauer, printre alte mărci.

Mașini de tuns iarba și mașini de tăiat tufișuri

5.jpg

Păstrarea gazonului scurt, pe lângă faptul că îi conferă un aspect vizual mai bun, asigură că nu există șoareci și alte insecte dăunătoare. La Brico Depot găsiți toate tipurile de mașini de tuns iarba, electrice și pe benzină, și cu saci care conțin iarba pentru a evita greblarea ulterioară. Mașina de tuns iarba electrică cu fir Bosch Rotak 370 este ideală pentru grădinile de dimensiuni mici și medii. Motocoasa este utilă pentru tăierea buruienilor și pentru a accesa zone sau colțuri mici. Leroy Merlin dispune de perietoarea Sterwins, cu un disc de oțel cu trei vârfuri și un cap de sârmă cu două capete.

Intrați pe Cataloge 365 și descoperiți cele mai bune cataloage pentru a economisi la îngrijirea grădinii dumneavoastră.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.