logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorMobilier ieftin, cum să alegi cel mai bun pentru casa ta?
RECLAMĂ

Mobilier ieftin, cum să alegi cel mai bun pentru casa ta?

Mobilier ieftin, cum să alegi cel mai bun pentru casa ta?

Fie că vă mutați într-un apartament nou, fie că vă mutați într-o casă nouă sau pur și simplu vreți să dați un aer nou casei, alegerea mobilierului este o sarcină atât provocatoare, cât și încântătoare. Știm că achiziționarea de mobilier poate fi foarte costisitoare, așa că iată cum să alegi cea mai bună și cea mai ieftină mobilă pentru casa ta.

Faceți o listă de mobilier prioritar

2.jpg

Odată ce te apuci de renovarea mobilierului, sunt șanse mari să vrei să le schimbi pe toate. Un sfat bun este să faceți o listă cu cele pe care trebuie neapărat să le reînnoiți și să le prioritizați. În acest fel, vei fi sigur că vei cumpăra mai întâi cele esențiale, lăsând restul pentru altă dată sau dacă ai bani în plus. La JYSK au mobilă pentru fiecare cameră din casă, cu reduceri de până la 60% la anumite articole și promoții speciale care se reînnoiesc în fiecare săptămână. Dulapuri, vitrine, comode, rafturi, biblioteci și seturi de mese și scaune sunt doar câteva dintre mobilierul ieftin pentru sufragerie oferit la JYSK. Setul de o masă și patru scaune din lemn de pin Tylstrup este ideal pentru o atmosferă rustică, în timp ce, la 40%, setul de o masă și patru scaune cu catifea gri este o alternativă bună pentru a crea un spațiu mai modern.

Măsurați spațiile

3.jpg

O greșeală frecventă în alegerea mobilierului este să ne bazăm pe vedere și pe calculele mentale. Nu există un moment mai rău decât atunci când ne dăm seama că fotoliul nu se potrivește în cameră sau că patul nu lasă loc pentru noptiera de lângă pat. Aveți întotdeauna la îndemână un metru și măsurați spațiile din cameră înainte de a cumpăra mobilier. La Homelux puteți găsi o mare varietate de canapele pentru a vă relaxa și a vă uita la un film, în diferite dimensiuni, țesături și culori. Cu o reducere de 20%, Homelux are canapeaua fixă cu două locuri Clarisse, în culorile gri și bej, cu o lungime de 145 de centimetri și o lățime de 86 de centimetri. De asemenea, o puteți combina cu perne decorative, cum ar fi perna Forest de 45 x 45 centimetri, care vine cu diferite motive imprimate.

Nu neglijați calitatea

4.jpg

De multe ori, pentru a economisi bani, ajungem să cumpărăm mobilier de proastă calitate, care se strică sau se uzează după o perioadă scurtă de utilizare. În acest fel, după o perioadă scurtă de timp va trebui să căutăm un înlocuitor, așa că, pe termen lung, este indicat să investim în mobilier de calitate. XXX Lutz dispune de mobilier pentru dormitor, sufragerie și bucătărie la prețuri mici, fără a neglija calitatea materialelor. IKEA, pe de altă parte, este renumită pentru că oferă mobilier inovator și de calitate la prețuri accesibile. Raftul Vesken arată foarte bine în băile mici și are mai multe rafturi pentru depozitarea prosoapelor, șampoanelor și a altor produse de curățare.

Intră pe Cataloge 365 și descoperă cele mai bune cataloage de mobilă pentru a economisi la renovarea casei tale.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.