logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorLista de bagaje pentru România în septembrie: ce să porți și ce să aduci cu tine
RECLAMĂ

Lista de bagaje pentru România în septembrie: ce să porți și ce să aduci cu tine

Lista de bagaje pentru România în septembrie: ce să porți și ce să aduci cu tine

Dacă vă gândiți să călătoriți în România în septembrie, țineți cont de faptul că acesta coincide cu schimbarea de sezon. Se apropie toamna și va trebui să pui în valiză câteva tricouri în cazul unor zile cu soare puternic, dar și o jachetă ușoară pentru când se apropie seara. Este un moment de balama pentru că va trebui să contemplați căldura și frigul, toate în același timp. Ce să purtați și ce să aduceți? Pentru a vă face viața mai ușoară în ceea ce privește ce trebuie să luați cu voi dacă călătoriți toamna, vă prezentăm acest ghid care vă va ajuta să selectați elementele esențiale pe care să le păstrați în valiză. În magazine precum epantofi.ro, Zara, Sinsay și BonPrix puteți găsi totul la cel mai bun preț.

Cizme

2.jpg

Unul dintre cele mai puțin preferate lucruri legate de sfârșitul verii este faptul că trebuie să ascundem din nou sandalele în fundul dulapului și să începem să ne salvăm toate cizmele. Printre acestea se numără cizmele de tip wellies, de care poți avea nevoie cu ușurință în destinația ta de toamnă. Dacă ai de gând să porți cizme, îți recomandăm să achiziționezi cizme de călătorie specifice, care pot fi pliate și ocupă foarte puțin spațiu în valiză.

Haina

3.jpg

Toamna ar trebui să te gândești să incluzi în valiza ta o haină, dar ce haină să alegi? Aceasta va depinde foarte mult de clima țării de destinație. De exemplu, în sudul Europei, un trench coat va fi suficient. Dacă călătoriți în centrul Europei, veți avea nevoie de o haină care să vă protejeze mai mult de frig, iar mai la nord, este posibil să aveți nevoie chiar de o geacă de puf.

Umbrela

4.jpg

O umbrelă nu ar trebui să lipsească nici din valiza de toamnă, deoarece furtunile tipice de toamnă sunt frecvente.

Articole de îmbrăcăminte din bumbac

5.jpg

Cea mai bună țesătură pentru toamnă este bumbacul pentru versatilitatea și confortul său. De aceea, nu pot lipsi din valiza ta câteva cămăși și tricouri din bumbac.

Blugi

6.jpg

Blugii se combină cu aproape orice articol de îmbrăcăminte și sunt perfecți și pentru toamnă, deoarece nu sunt nici reci, nici fierbinți. De asemenea, sunt un articol vestimentar foarte versatil, care poate fi folosit pentru vizite culturale, pentru cumpărături și chiar pentru o ieșire în oraș.

Eșarfă

7.jpg

O eșarfă este un must-have și este ușor de transportat, deoarece încape în orice spațiu din valiză sau geantă, astfel încât poți lua mai multe pentru a se potrivi cu ținuta ta. O eșarfă va adăuga o notă de eleganță look-ului tău și, cel mai important, îți va proteja gâtul de frig.

Un plus: aparatul foto

8.jpg

Un aparat de fotografiat este o necesitate în valiza ta în orice anotimp al anului. Dar toamna are magia ei: poți surprinde culorile copacilor în nuanțe de galben, ocru, roșu, portocaliu și maro. Este ceva ce nu se întâmplă în nicio altă perioadă a anului și care face ca parcurile și pădurile să emane un hipnotism care te invită să le fotografiezi.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele cu reduceri ale magazinelor de modă preferate din România. Cumpără tot ce ai nevoie fără să cheltuiești prea mult.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.