logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorIKEA vs JYSK, care dintre ele oferă reduceri mai bune?
RECLAMĂ

IKEA vs JYSK, care dintre ele oferă reduceri mai bune?

IKEA vs JYSK, care dintre ele oferă reduceri mai bune?

Ambele companii sunt lideri pe piața de mobilier pentru casă, cu o prezență puternică pe piața din România. În magazinele IKEA și JYSK găsești tot felul de mobilier și accesorii pentru a-ți decora casa la prețuri super ieftine, dar aici îți spunem care dintre cele două are cele mai bune reduceri.

IKEA

2.jpg

Brandul suedez este lider în vânzarea de mobilier la prețuri mici, cu o mare varietate de modele cu o amprentă nordică distinctivă, accesorii ușor de asamblat, mobilier sofisticat și vânzări semnificative pe tot parcursul anului. De Crăciun, aceștia au oferte speciale la anumite produse, cu reduceri de până la 120 de euro la mese și scaune și până la 15 euro la veselă. IKEA are reduceri de 20-50% la decorațiuni de Crăciun, cum ar fi un set de șase pahare Vinterfint de 300 ml, globuri pentru bradul de Crăciun, covorașe și ghirlande cu lumini LED cu 40 de becuri. O opțiune bună pentru living sunt coșurile cu potpourri și lumânări parfumate. Odată cu venirea iernii, veți dori să petreceți timp cu familia în căldura sufrageriei dumneavoastră. IKEA are tot felul de opțiuni pentru a-i da stilul care îți place cel mai mult: boem și confortabil, rustic și fermecător, zonă multifuncțională și multe altele. Noile în gamă sunt mesele și scaunele Nackanas, realizate din lemn de salcâm, cu șezut împletit și spătar curbat pentru confort și sobrietate.

JYSK

3.jpg

Această companie cu sediul în Danemarca se bucură de o creștere spectaculoasă, potențată de gama largă de mobilier și accesorii pentru dormitor, bucătărie, sufragerie și grădină, printre altele, pe care le puteți găsi în magazinele sale din România. JYSK are reduceri de până la 60% la produsele de Crăciun, cum ar fi fețe de masă din vinil cu modele drăguțe și brazi de decorat cu tot felul de ghirlande, luminițe și ornamente. Dacă aveți nevoie să vă renovați baia, JYSK vă oferă tot felul de perdele de duș, oglinzi, covoare, coșuri de rufe, săpuniere și dozatoare. Printre cele mai importante se numără prosoapele de mână Torsby în culorile albastru, alb, verde și negru, cu o reducere de 30%, precum și halate și papuci de casă în diferite stiluri. Puteți găsi, de asemenea, toate tipurile de mobilier pentru a da un nou aspect sufrageriei dumneavoastră, cu diferite stiluri de dulapuri și vitrine, rafturi, rafturi și comode de sertare. Printre seturile de masă se numără masa Jegind O105, care este însoțită de patru scaune Jonstrup din stejar negru, și mesele cu scaune de bar Pebringe, cu spătar gri sau maro. În cele din urmă, JYSK dispune de o gamă largă de perdele de tifon gros de culoarea teracotei, măslin, verde quard sau gri quard pentru a crea o atmosferă în camera de zi. Reducerile la perdele variază între 30% și 70% pentru unele produse.

Așa că acum știi, dacă vrei să-ți renovezi casa și să economisești la achiziție, intră în secțiunea mobilă de pe Cataloge 365 și consultă cele mai bune cataloage ale celor mai importante magazine din România.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.